FB pixel TP pixel
Na Netflixe sa dočkáme anime podľa známej videohry © TMDB

Na Netflixe sa dočkáme anime podľa známej videohry

Neraz sme vás informovali o náraste popularity anime najmä vďaka ich dostupnosti skrz streamovaciu službu Netflix. Ten bude v budúcnosti domovom aj pre viaceré seriály, nielen japonského pôvodu, známe najmä ich hernou predlohou. Najnovšie ohláseným titulom je anime Dragon´s Dogma.

Filmové novinky

Na základe svetoznámej akčnej RPG v otvorenom svete, bude Dragon's Dogma oživený ako anime originálny seriál streamovacieho gigantu. Príbeh by mal sledovať dobrodružstvo muža, ktorý sa snaží pomstiť drakovi. Ten ako znovu ožívený, nazývaný Arisen, chce získať naspäť ukradnuté srdce. Túto cestu za pomstou mu budú znepríjemňovať siedmi démoni reprezentujúci smrteľné hriechy.

Dragon´s Dogma sa tak radí medzi ostatné seriály vychádzajúce zo slávnych herný predlôh. Jednou z najznámejších a najúspešnejších netflixáckych záležitosti s takýmto pôvodom je Castlevania. Onedlho by sa k ním mal pripojiť aj poľský Zaklínač, no ten pochopiteľne nebude anime.

Aj napriek tomu, že na titule sa tvrdo pracuje, dátum vydania nie je známy. Len pre zaujímavosť, hra Dragon´s Dogma pochádza z dielne Capcom, stojaceho aj za nesmierne úspešnou ságou Resident Evil. Ako sme vás dávnejšie informovali, Netflix plánuje seriál aj z tohto univerza. Snažia sa japonskí Capcom expandovať do seriálového sveta?

 19 zobrazení  
Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
11.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Kit Harington se stal prvním z hlavních hrdinů Hry o trůny, který se po zveřejnění traileru dostal před kamery a pod palbu otázek požadujících víc informací o poslední řadě. Harington se očividně musel snažit, aby nic neprozradil, ale Stephen Colbert byl odhodlán něco z něj ve své Late Show vypáčit.

Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
06.03.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Přicházející apokalypsa v prvním traileru Good Omens rozhodně sbližuje podivné jedince. Dlouho očekávaná adaptace stejnojmenného románu Terryho Pratcheta a Neila Gaimana je tady, a to díky Amazonu, který se rozhodl dát mu šanci ve formě minisérie s velmi zajímavým obsazením. Zatím to vypadá na slušnou podívanou!

Hra o trůny: Konečně pořádný trailer k 8. řadě!
Hra o trůny: Konečně pořádný trailer k 8. řadě!
05.03.2019 18:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila první plnohodnotný trailer k finální osmé řadě Hry o trůny, která dorazí již příští měsíc. Za zcela nejzásadnější lákadlo lze považovat první záběry z pravděpodobně finální bitvy společenství živých proti mrtvým, na kterou všichni fanoušci netrpělivě čekají.

Přestřelka Netflix vs Spielberg: Patří online filmy na Oscary?
Přestřelka Netflix vs Spielberg: Patří online filmy na Oscary?
05.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Jen pár dní po udílení Oscarů odstartovala zajímavá kauza o tom, zda by se Netflix a další online hráči měli účastnit udílení Oscarů. Vše odbouchl Steven Spielberg, který začal apelovat na své kolegy v americké filmové akademii, aby tomu tak příště nebylo. Jak na to reagoval samotný Netflix?