FB pixel TP pixel
Netflix ruší i nový sitcom s Jamie Foxxem po 1. řadě. Plakat ale nemusíte © TMDB

Netflix ruší i nový sitcom s Jamie Foxxem po 1. řadě. Plakat ale nemusíte

Držitel Oscara Jamie Foxx se svou dcerou vytvořili a produkovali sitcom, který si na Netflixu užije jen první řadu. Další díly Netflix neobjednal.

Streaming novinky

Komediální seriál Neztrapňuj mě, tati! inspirovaný vztahem Jamieho Foxxe s jeho dcerou Corinne, která jej produkovala, debutoval na Netflixu 14. dubna osmidílnou první sérií. Ta ovšem, jak Netflix právě informoval, byla i sérií poslední. Jamie se v sitkomu obloukem vrátil po všemožných hereckých výzvách ke svým komediálním počátkům jako byly sketchové projekty In living color rodiny Wayansů nebo Show Jamieho Foxxe. Seriál, který částečně vycházel z Foxxova vztahu s dcerou Corinne, se točil kolem postavy Briona (Foxx), majitele kosmetické firmy a starého mládence, který v seriálu musel čelit především otcovským výzvám a starat se o svou náctiletou dceru (Kyla-Drew).

Po extrémně finančně náročném komiksáku Jupiter's Legacy nebo teen dramatu Grand Army je tak Neztrapňuj mě, tati! dalším seriálem, který končí po první odvysílané řadě. Netflix nezveřejnil, proč seriál zařízl, ale pravděpodobně byla na vině slabá sledovanost doprovázená katastrofickými reakcemi kritiků i diváků, kteří jej považovali za prakticky nekoukatelný. Na rozhodnutí seriál ukončit se podle zákulisních informací podílel i sám Foxx. Netflix a Jamieho pojí dlouhodobá tvůrčí spolupráce, která loni dodala sci-fi thriller Projekt Power a zahrnuje i dva připravované filmy: v drsné sci-fi They Cloned Tyrone se Foxx potká s Johnem Boyegou a v akční komedii Day Shift od tvůrců Johna Wicka bude lovit upíry.

 401 zobrazení  
Pro Netflix bude točit i Spielberg. Zemětřesení v Hollywoodu je završeno
Pro Netflix bude točit i Spielberg. Zemětřesení v Hollywoodu je završeno
22.06.2021 14:00:00 | Streaming novinky

I když by tomu před pár lety málokdo věřil, Steven Spielberg a Netflix uzavřeli vzájemnou dohodu. Podle ní Spielbergova společnost Amblin dodá Netflixu během následujících let několik filmů.

Roční zkušební doba Apple TV+ zdarma končí. Apple ji výrazně zkracuje
Roční zkušební doba Apple TV+ zdarma končí. Apple ji výrazně zkracuje
16.06.2021 13:00:00 | Streaming novinky

Apple se rozhodl nedotovat nové majitele svých zařízení tak štědře jako dosud a končí s ročním předplatným zdarma. Jak dlouhá bude nová zkušební doba?

Opustí lidé Netflix? Jeho šéf odhalil svůj pohled na svět po pandemii
Opustí lidé Netflix? Jeho šéf odhalil svůj pohled na svět po pandemii
15.06.2021 13:00:00 | Streaming novinky

Ted Sarandos, jeden z šéfů Netflixu, se na mediálním festivalu v Kanadě rozpovídal, jak vidí budoucnost ve streamingu a jak pandemie ovlivnila divácké sledovací návyky.

Konkurence Netflixu sílí. Paramount+ přidává 1000 titulů a nový tarif
Konkurence Netflixu sílí. Paramount+ přidává 1000 titulů a nový tarif
11.06.2021 7:00:00 | Streaming novinky

Streamovací platforma Paramount+ myslí svůj boj na poli online televizí naprosto vážně a během týdne přidá do svého katalogu přes 1 000 titulů. Vedle toho nabídne i nový tarif pro předplatitele.