FB pixel TP pixel
Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera © TMDB

Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera

Streamovací gigant na akci Geeked Week prezentoval i své anime projekty, díky čemuž jsme se dozvěděli žhavé novinky z tvorby Kevina Smithe či Zacka Snydera.

Filmové novinky

Legendární série hraček od Mattela se už v osmdesátých letech dočkala nesmírné popularity díky animovanému seriálu a následně i celovečernímu snímku s Frankem Langellou a Dolphem Lundgrenem v hlavních rolích. Nyní, téměř čtyřicet let o svém seriálovém debutu, se hrdinný He-Man a jeho spolubojovníci z planety Eternia vrací, aby se znovu pokusili zastavit mocného zloducha Skeletora. Projekt Vládci vesmíru: Odhalení připravil coby showrunner Kevin Smith a v hlavních rolích uslyšíme Marka Hamilla, Chrise Wooda, Kevina Conroye či Diedricha Badera.

Castlevania pokračuje!

I když veleúspěšné upíří anime letos skončilo čtvrtou řadou, tvůrci nakonec fanoušky o oblíbené krvesaje neochudí. Aktuálně totiž pracují na novém seriálovém projektu, jenž nás vezme do Francie v roce 1792, tedy v době vrcholící francouzské revoluce, a nabídne nám příběh Richtera Belmonta, syna Syphy a Trevora. Ten se v Paříži potká s Marií Renard a společně prožijí v průběhu slavného vrcholu osvícenství nejedno krvavé dobrodružství. Premiéra nás čeká někdy v příštím roce.

Snyderovo severské anime se představuje

To, že Zack Snyder bude po odchodu od Warnerů točit primárně pro Netflix, už nějakou dobu víme. Kromě zombíků, jejichž sérii zahájil snímkem Armáda mrtvých, ale připraví také anime seriál Twilight of the Gods, ve kterém ukáže svůj pohled na severské mýty a proslulý Ragnarök. Datum premiéry tohoto ambiciózního projektu zatím neznáme, tvůrci alespoň představili skvěle vypadající herecké obsazení.

Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera © TMDB

Války o Cybertron vyvrcholí v červenci

Hraný transformeří filmový vesmír je aktuálně v rozsáhlé přestavbě, když po neúspěchu Transformers: Poslední rytíř v roce 2017 uvedl o rok později Travis Knight sólovku Bumblebee a rebootoval celou ságu. Paramount Pictures chystá rovnou tři nové filmy, jejich premiéry jsou ale pořád poněkud daleko. Čekání si můžeme zpříjemnit Válkami o Cybertron, jejichž první dvě série už jsou dostupné na Netflixu. Finální příběhová linka ságy pak byla tvůrci představena na Geeked Week a dostala název Království (Kingdom). Konečné zúčtování v souboji Autobotů s Decepticony uvidíme už 29. července.

Jaké další anime nás čeká?

Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera © TMDB

Vedle nejočekávanějších hitů se tvůrci na Geeked Week věnovali i ryze japonským anime a ukázali první záběry z projektů Gundam, Shaman King nebo Edens Zero. Největší vlnu nadšení pak rozhodně vzbudil s novými záběry ze seriálové adaptace Resident Evil s podtitulem Infinite Darkness.

 497 zobrazení  
Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks
Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks
10.06.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve své akci pro geeky, při které hází do placu nové upoutávky. Aktuálně nejžhavějším zbožím jsou jednoznačně potenciální hitovky Ulice strachu a Outer Banks.

Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer
Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer
10.06.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Na Apple TV+ se za nedlouho dočkáme nové, skvěle vypadající sci-fi série Invasion, která zprostředkuje pohled na invazi mimozemšťanů perspektivou různých postav z odlišných částí planety.

První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
08.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Druhý den netflixácké obdoby Comic Conu je za námi a s ním i pravidelná porce novinek. Tentokrát se dostalo na seriálové pecky typu The Umbrella Academy nebo Papírový dům, první ochutnávky se dočkali i fanoušci Sandmanu nebo Cowboy Bebop.

První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
08.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Vybraní recenzenti měli možnost vidět první dva díly z chystané marvelovky Loki. Jaké jsou jejich reakce? Dostaneme i do třetice další skvělý seriál, nebo tentokrát Marvel klopýtl?