FB pixel TP pixel
Nový hororový seriál Netflixu Chambers má trailer a Umu Thurman © TMDB

Nový hororový seriál Netflixu Chambers má trailer a Umu Thurman

Netflix zveřejnil první trailer pro svůj další hororový seriál Chambers, ve kterém si zahrají zvučná jména Uma Thurman a Tony Goldwyn. Ten se zařadí po bok dalších netflixovských hororů jako Chilling Adventures of Sabrina, The Haunting of Hill House nebo The Order.

Filmové novinky

Seriál sleduje mladou dívku Sashu (Sivan Alyra Rose), která utrpí infarkt a je zachráněna transplantací srdce. Brzy však zjišťuje, že se na ní začínají projevovat některé podivné znaky, které jí nejsou vůbec vlastní. A co hůř, objevují se další a další podivné indicie úmrtí dárkyně. Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction: Historky z podsvětí) a Tony Goldwyn (Skandál, Rezistence) ztvární rodiče dívky, jejíž srdce hlavní hrdince zachránilo život. Už z traileru je však patrné, že v jejich domácnosti něco nehraje.

První ukázka jasně naznačuje, kam se děj seriálu bude pravděpodobně ubírat. Mezi Sashou a mrtvou dárkyní se rýsují jasné paralely a počáteční pocit vděčnosti rychle vystřídá strach. Dívka okolo sebe pozoruje podivná znamení, má děsivé vize a stává se posedlou zjištěním okolností, za kterých její zachránkyně zemřela. Výkonnými producenty seriálu, který má na Netflixu premiéru 26. dubna, jsou Stephen Gaghan a Alfonso Gomez-Rejon.

 189 zobrazení   12 se líbí
Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme?
Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme?
10.04.2019 16:30:00 | Filmové novinky

Princezna Diana, která patří v novodobých dějinách k nejslavnějším členům královské rodiny a která tragicky zahynula v roce 1997, bude ve čtvrté řadě kostýmního dramatu The Crown zpodobněna herečkou Emmou Corrin.

Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
10.04.2019 13:20:00 | Filmové novinky

„Spravedlivý svět je rozumným světem. Na Černobylu nebylo rozumného vůbec nic.“ Oficiální trailer k minisérii Černobyl, která na HBO dorazí na začátku května, je temný, depresivní, ale zároveň láká na velmi působivou podívanou.

Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení
Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení
09.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Legendární výkon Beyoncé na festivalu Coachella z dubna 2018 můžeme po roce konečně vidět v dokumentu, který uvede streamovací stanice Netflix a který bude navíc obsahovat rozhovory a záběry ze zákulisí.

Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
09.04.2019 14:30:00 | Filmové novinky

Jeremy Clarkson přiznal, že je na finální díl 3. řady The Grand Tour, který sám napsal, nesmírně pyšný. Půjde zároveň i o poslední epizodu vycházející z aktuálního formátu pořadu. Osmapadesátiletý „frontman“ veleznámého automobilového tria Clarkson, Hammond, May dal dle svých slov do tvorby závěrečného dílu úplně vše.