FB pixel TP pixel
Pavel Ungr: Ian McShane je v American Gods božský © TMDB

Pavel Ungr: Ian McShane je v American Gods božský

Nedávno jsme vám přinesl první filmové tipy od známých lidí v online světě, a protože měl článek úspěch, rozhodli jsme se ve formátu pokračovat. Tentokrát jsme vyzpovídali Pavla Ungra, eso české SEO scény. Pavel je velký filmový a seriálový gurmán a probrali jsme všechno od nového Vetřelce, seriál Američtí bohové i jeho TOP 10, kde najdete několik unikátních kousků.

Tipy na film
 3 zobrazení   8 se líbí
10 nových seriálů na HBO, Amazonu a Netflixu
10 nových seriálů na HBO, Amazonu a Netflixu
28.09.2017 | Tipy na film

Letošní podzimní seriálová sezóna už odstartovala a do boje o naší přízeň vstupuje kromě zavedených značek také několik žhavých novinek. Prozkoumali jsme ty nejzajímavější online novinky, kterých se dočkáme do konce roku. Některé už se začaly vysílat, tak šup ať vám neunikne ani jeden díl!

10 seriálů, které sledovat místo Příběhu služebnice
10 seriálů, které sledovat místo Příběhu služebnice
27.09.2017 | Tipy na film

Pokud jste po shlédnutí seriálu Příběh služebnice měli mindblowing pocit, že potřebujete další silný příběh s ženskou hrdinkou přímo do žíly tady a teď, tak jsme vás chtěli ubezpečit, že v tom nejste sami. Seriálová tvorba se nám stejně jako film příjemně feminizuje a nemyslíme tím díkybohu směr, který udala Gilmorova děvčata nebo Sex ve městě.

10 nezapomenutelných rolí Jana Třísky
10 nezapomenutelných rolí Jana Třísky
26.09.2017 | Tipy na film

Včera zemřel jeden z nejslavnějších českých herců - Jan Tříska. I v osmdesáti letech nechtěl polevit a chtěl dál točit filmy, ale život mu zastavila zatím ne zcela vyšetřená nehoda při skoku z mostu. Do našich pamětí se zapsal především jako divadelní herec (Král Lear), ale má na kontě i skvělé filmové role. Vybrali jsme desítku nejzásadnějších.

10 filmů, pokud se vám líbil Kingsman
10 filmů, pokud se vám líbil Kingsman
25.09.2017 | Tipy na film

Do kin si to namířil druhý díl špiónské akční pecky Kingsman a zdá se, že bude mít podobný úspěch jako jednička. Trojky se ale hned tak nedočkáme, jestli vůbec, jak tedy zahnat nudu? Vybrali jsme deset podobných filmů jako jsou Kingsmani.