FB pixel TP pixel
PODCAST: Jak vznikají filmy během COVIDu? Policejní zátahy i O. Bloom © TMDB

PODCAST: Jak vznikají filmy během COVIDu? Policejní zátahy i O. Bloom

Tentokrát streamovací služby vynecháme a ve speciálním podcastu si budeme povídat o tom, jak filmy a reklamy na českém území vlastně vznikají.

České novinky

Tentokrát streamovací služby vynecháme a ve speciálním podcastu si budeme povídat o tom, jak filmy a reklamy na českém území vlastně vznikají. A to hlavně v průběhu COVIDu, který výrazně změnil chování filmařů během natáčení. Svoje zážitky z covidových natáčení reklamních kampaní a nového celovečerního filmu Obrazy lásky nám za čerstva přišla povyprávět produkční Anna Kopecká. Jak se dostat k filmu? Je to práce pro každého a co k ní potřebujete umět? A jaké sušenky má rád Orlando Bloom? Všechno se dozvíte.

Filmtoro · Podcast - 059 - Jak vznikají filmy a reklamy během COVIDu, aneb policejní kontroly i Orlando Bloom

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 145 zobrazení   6 se líbí
Tvrdá realita kinařů: Tržby klesly oproti loňskému roku o 70 procent
Tvrdá realita kinařů: Tržby klesly oproti loňskému roku o 70 procent
10.12.2020 9:00:00 | České novinky

Nové statistiky tržeb evropských kin ukazují smutnou pandemickou realitu kinařů. Z důvodu opakovaných lockdownů klesají tržby oproti loňskému roku opravdu masivně.

10 nově přidaných českých filmů na Netflixu, o kterých jste nevěděli
10 nově přidaných českých filmů na Netflixu, o kterých jste nevěděli
07.12.2020 | České novinky

Netflix v uplynulých dnech opět přidával nové filmy a opět některé přidal bez toho, aniž by se je obtěžoval uvést ve svém výhledu filmových novinek. Naštěstí pro vás nám ale nic neuteče.

PODCAST: Apokalypsa kin nekončí. Nejen Wonder Woman míří online
PODCAST: Apokalypsa kin nekončí. Nejen Wonder Woman míří online
03.12.2020 9:00:00 | České novinky

S probíhající pandemií začínají být hollywoodská studia čím dál více nervózní a vypadá to, že se do konce anabáze s koronavirem dočkáme ještě řady filmů online.

Ochota Čechů platit si za streamovací služby je nízká. Ale zvyšuje se
Ochota Čechů platit si za streamovací služby je nízká. Ale zvyšuje se
01.12.2020 15:00:00 | České novinky

Český statistický úřad nedávno vydal poměrně zajímavé statistiky, které naznačují, jak moc jsme v Česku ochotni utrácet za placené streamovací služby ve srovnání z ostatními státy Evropské unie a naopak ukazují naši tendenci k nahrávání obsahu na internet a jeho sdílení.