FB pixel TP pixel
PODCAST: Největší filmové a seriálové pecky Netflixu a HBO GO v květnu © TMDB

PODCAST: Největší filmové a seriálové pecky Netflixu a HBO GO v květnu

Květen je v plném proudu a neuplyne den, kdy by se na streamovacích službách neobjevila nějaká novinka. Protože víme, jaký je v množství obsahu zmatek, rozhodli jsme se vám vybrat to nejzajímavější, co se v květnu urodilo a urodí a trochu vám dané pořady představit. Snad vám to pomůže v orientaci.

Rozhovor

Co sledovat na Netflixu a HBO během května?

Nevíte, na co v průběhu května a končícího nouzového stavu koukat? Jsme tu pro vás s hodinovým nášupem filmových a seriálových tipů toho nejlepšího, co se objevilo a objeví na HBO GO, Netflixu a dalších streamovacích službách v průběhu měsíce května. Petr, Ondra a Anna společně proberou, všechny žhavé novinky a upozorní i na přehlížené klasiky, které se nově na online platformách objevily a rozhodně stojí za vaši pozornost.

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 1 727 zobrazení   3 se líbí
PODCAST: 10+ filmových klasik, které jsme neviděli a stydíme se za to
PODCAST: 10+ filmových klasik, které jsme neviděli a stydíme se za to
23.04.2020 12:00:00 | Rozhovor

Nakoukat všechny filmy, které kdy vznikly, je jednoduše nemožné. Každý z nás ale neviděl ani řadu filmů, které jsou obecně považované za klasiky a "tutovky", které by měl vidět úplně každý. Sedli jsme si tedy za mikrofon a začali tahat kostlivce ze skříně a vy se nám teď můžete smát.

PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show
PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show
15.04.2020 12:00:00 | Rozhovor

Pokud sledujete žebříčky nejsledovanějších pořadů na Netflixu, jistě vašemu oku neuniklo, že se dlouhodobému zájmu diváků těší reality show Láska je slepá. Vztahový experiment, jenž se snaží dokázat, že se do sebe lidé mohou zamilovat, aniž by se viděli, je novým fenoménem streamovací služby.

PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté?
PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté?
27.03.2020 13:00:00 | Rozhovor

HBO před nedávnem oznámila, že se chystá na adaptaci herního hitu Last of Us. Nechali jsme se inspirovat a kromě této novinky proklepli i Uncharted a následně filmové adaptace her minulosti.

PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
22.03.2020 15:00:00 | Rozhovor

Ideálním způsobem na dlouhodobé zabavení v domácí karanténě jsou bezpochyby seriály a HBO aktuálně nabízí hned několik novinek, kterým byste určitě měli dát šanci. Kromě nich jsme se ale podívali i výhledově na to nejzajímavější, co nás letos čeká.