FB pixel TP pixel
Prima spustila vlastní půjčovnu, Láska nebeská či Anděl Páně 2 za 49 Kč © TMDB

Prima spustila vlastní půjčovnu, Láska nebeská či Anděl Páně 2 za 49 Kč

Televizní stanice Prima v minulých dnech spustila vlastní online půjčovnu filmů. V ní nabízí možnost vypůjčit si díly svých populárních seriálu jako Krejzovi nebo Modrý kód. Nabízí také několik desítek zahraničních filmů od klasik jako Láska nebeská přes novější filmy jako John Wick až po novinky jako Jsem božská.

Streaming novinky

Prima provozuje již delší dobu svojí online službu Prima Play. V ní najdete většinu původní seriálové tvorby Primy jako Prostřeno, Partička či Ano, šéfe! Po určitou dobu, většinou po dobu 7 dnů od vysílání v televizi, na ní online také najdete vybrané převzaté pořady, jako seriály, dokumenty či filmy, aktuálně třeba Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil nebo Dvojníci. Sledování filmu je zdarma, pouze přerušované reklamami, ale můžete si zakoupit také přístup bez reklam, za 59 Kč na měsíc.

Nyní Prima svojí nabídku rozšiřuje a přidává také možnost si vypůjčit na 48 hodin buď ještě nevysílané díly svých seriálů jako Modrý kód, Černé vdovy nebo Krejzovi a nebo také několik desítek zahraničních filmů. Všechny tituly jsou opatřené českým dabingem, jsou k dispozici v HD kvalitě a jejich cena je od 29 do 49 Kč. Kompletní seznam už máme online - celkem 58 titulů jako John Wick, Láska nebeská, Escobar, Jsem božská a další. Tituly si lze přehrát buď v prohlížeči v počítači nebo v mobilu, případně přes televizi vybavené příjmem hybridního vysílání Hbbtv.

Foto a více informací na https://www.iprima.cz/videopujcovna

 177 zobrazení   5 se líbí
Hra o streamy se rozjíždí. Udrží Netflix svůj trůn?
Hra o streamy se rozjíždí. Udrží Netflix svůj trůn?
09.02.2019 11:00:00 | Streaming novinky

Letošní rok bude ve streamingu zásadní. Zavedení hráčí jako Netflix či Amazon se utkají s novými soupeři jako je Apple, Disney a nebo Warner. Do toho stále ještě musí bojovat s dalšími bojovníky jako je HBO nebo Hulu. Kdo v této válce vyhraje a získá Železný trůn a s ním přízeň diváků?

Únorové slevy na iTunes: zamilované filmy, vážné i nevážné
Únorové slevy na iTunes: zamilované filmy, vážné i nevážné
04.02.2019 16:30:00 | Streaming novinky

Jako každý měsíc, i v únoru probíhají na iTunes velké slevy. Tentokrát jsou navázané na online premiéru hudebního dramatu Zrodila se hvězda a najdete mezi nimi hodně romantiky a komedií nejen pro blížící se svátek všech zamilovaných. Maximální cena pro všechno je 149 Kč.

Naše petice pro Netflix měla úspěch, Slováci mají české titulky!
Naše petice pro Netflix měla úspěch, Slováci mají české titulky!
01.02.2019 15:45:00 | Streaming novinky

Dobrá věc se podařila! Na začátku ledna jsme spolu s VelkýObsah.info vyhlásili petici, která měla za cíl přimět Netflix k tomu, aby na Slovensku zpřístupnil české titulky. Petice měla velký úspěch, podepsalo ji více než 5.000 z vás. A nyní, na začátku února, se sen stal skutečností.

Nová streamovací služba od Applu bude spuštěna v dubnu
Nová streamovací služba od Applu bude spuštěna v dubnu
30.01.2019 17:40:00 | Streaming novinky

Dřívější spekulace ohledně spuštění nové streamovací služby od firmy Apple v první polovině roku 2019 se začínají naplňovat. Na veřejnost totiž pronikly zprávy, že společnost informuje filmová studia, že její služba bude v dubnu připravena.