FB pixel TP pixel
Stallone potvrdil Ramba 6 a prozradil chystanou zápletku © Lionsgate

Stallone potvrdil Ramba 6 a prozradil chystanou zápletku

Ikonického hrdinu Johna Ramba jsme mohli naposledy vidět v roce 2019, kdy se představil v pořadí již pátém filmu s trefným názvem Rambo: Poslední krev. Snímek vydělal téměř o 41 milionů amerických dolarů víc než původně stál, u kritiků a diváků ale příliš nezabodoval. Navzdory tomu se nový film o Rambovi blíží.

16. 11. 2022 15:20 | Filmové novinky

Představa Sylvestera Stallona je poměrně jasná. Rád by se vrátil ke kořenům a natočil film z minulosti, respektive prequel, který by sledoval mladého Ramba. V nedávném interview pro magazín The Hollywood Reporter se ale vyjádřil také k tomu, že se jeho vize značně liší od představ studia. „Myslím, že [film] vznikne. Chtěl jsem to udělat v duchu dokumentu Kena Burnse Válka ve Vietnamu, kde bychom sledovali mladého Ramba, který byl ještě před chvílí kapitán fotbalového týmu a Rambo se z něj teprve stane. Ale co chtějí oni je moderní příběh, ve kterém předám pochodeň svému nástupci. K tomu je blíž.“

Stallone, který letos v létě oslavil 76. narozeniny, se do důchodu rozhodně nechystá. Ačkoli stále připravuje projekty jako scenárista a režisér, herectví rozhodně nepověsil na hřebík a jen v letošním roce jsme jej mohli vidět jako akčního hrdinu v důchodu ve filmu Samaritán. Letos se navíc představil i ve snímku Tulsa King, kde ztvárňuje hlavní roli mafiánského gangstera.

Zatím poslednímu filmu o Rambovi z roku 2019 bylo často vytýkáno až směšné množství krve a místy až přehnaná brutalita. Nápad Sylvestra Stallona by mohl přinést do série zase něco nového a prohloubit tak Rambův charakter. Ať už to ale dopadne jakkoliv, fanoušci této akční série si mohou být jistí, že příběh Johna Ramba zdaleka nekončí a že na jeho návratu se bude opět podílet Sylvester Stallone.

Zdroj: THR

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Warneři mění strategii komiksových filmů. Fanoušky zklame přístup k Batmanovi
Warneři mění strategii komiksových filmů. Fanoušky zklame přístup k Batmanovi
16.11.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Chaosem zmítanému filmovému DC univerzu, ve kterém se mnohdy nevyznají ani zasvěcení fanoušci, chtějí u Warner Bros. Discovery dát konečně řád a jednotnou linii. Výsledkem by měl být pouze jeden představitel Batmana.

Nový Star Wars seriál je totální propadák. Panikařící Disney ho zbavuje exkluzivity
Nový Star Wars seriál je totální propadák. Panikařící Disney ho zbavuje exkluzivity
15.11.2022 18:30:00 | Filmové novinky

Jsou Star Wars mrtvé? Vzhledem k výsledkům nového seriálu z předaleké galaxie by se to mohlo zdát. Horká novinka, která sbírá spokojené ohlasy má totiž extrémně bídnou sledovanost a Disney začíná zcela panikařit. Dokonce tak, že seriál zbaví exkluzivity na Disney Plus.

Nejrozporuplnější film roku přichází! Kritici vůbec neví, co si mají myslet
Nejrozporuplnější film roku přichází! Kritici vůbec neví, co si mají myslet
15.11.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Nový snímek vychvalovaného režiséra Damiena Chazella pořádně rozbouřil vlny Hollywoodu. Jeho nový spektákl Babylon, který pojednává o americké fabrice na filmy a je plný kokainových jízd, totiž kritici totálně nevydýchali. Jedni film označují za mistrovské dílo, druzí za totální katastrofu.

Velkolepý trailer odhaluje parádní válečnou řež podzimu. Češi si na ni počkají
Velkolepý trailer odhaluje parádní válečnou řež podzimu. Češi si na ni počkají
14.11.2022 17:50:00 | Filmové novinky

Studio Sony uvede ještě letos na podzim nečekaně skvěle vypadající válečnou pecku o amerických letcích. Sympatická dobovka se představuje v nabušeném a značně explozivním traileru, který bere dech.