FB pixel TP pixel
Sandra Bullock si v novém hororu od Netflixu nesmí odkrýt oči © TMDB

Sandra Bullock si v novém hororu od Netflixu nesmí odkrýt oči

V předvánočním čase vypustí Netflix do světa postapokalyptický horor Bird Box. Divákům teď představuje plnohodnotný trailer, ve kterém Sandra Bullock, Sarah Paulson nebo John Malkovich čelí neznámé smrtící síle.

Filmové novinky

Z traileru a dostupné synopse se můžeme těšit na žánrového sourozence letošního nečekaného kinohitu Tiché místo s Johnem Krasinskim a Emily Blunt. Zatímco v Krasinského hororu postavy nesměly být slyšet, v Bird Boxu čelí svět mysteriózní síle, kterou nesmíte spatřit. Pokud ji někdo uvidí, okamžitě spáchá sebevraždu. Hlavní hrdinka Malorie (Sandra Bullock) se tak rozhodne vzít své děti a přes zrádnou řeku se chce dostat na místo, které ji snad poskytne útočiště. Aby toho dosáhla musí zdolat nebezpečnou dvoudenní cestu se zavázanýma očima. Film je adaptací románové prvotiny Joshe Malermana z roku 2014, která vyšla v češtině pod názvem V pasti.

Filmu se ujala dánská režisérka Susanne Bier, oceněná Oscarem v roce 2011 za drama Lepší svět a předloni režírovala špionážní seriál Noční manažer. Hlavní role se zhostila oscarová Sandra Bullock, v dalších rolích se objeví spoluhráčka Bullockové ze zlodějské komedie Debbie a její parťačky Sarah Paulson nebo charismatický John Malkovich. Datum celosvětové premiéry bylo stanoveno na 21. prosince. Krátce předtím se můžeme těšit na další dvě velké pecky z produkce Netflixu. Historická řežba Outlaw King Davida Mackenzieho s Chrisem Pinem v hlavní roli bude dostupná od 9. listopadu a oceňované černobílé drama ROMA Alfonsa Cuaróna zase 15. prosince.

 386 zobrazení   12 se líbí
Disenchantment Matta Groeninga dostal od Netflixu druhou řadu
Disenchantment Matta Groeninga dostal od Netflixu druhou řadu
24.10.2018 14:50:00 | Filmové novinky

První sezóna dospěláckého animovaného fantasy sitcomu Disenchantment (Rozčarování) tvůrce Matta Groeninga si na Netflixu s velkou pravděpodobností vedla velmi dobře, protože po srpnovém uvedení bylo nyní oznámeno schválení řady druhé.

Tvůrci Sherlocka natočí pro Netflix novou verzi Drákuly
Tvůrci Sherlocka natočí pro Netflix novou verzi Drákuly
16.10.2018 17:30:00 | Filmové novinky

Steven Moffat a Mark Gatiss, tvůrci populárního seriálu Sherlock s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem v hlavních rolích, se dávají znovu dohromady, aby pro stanici BBC a Netflix vytvořili novou verzi slavného románu Brama Stokera.

Jennifer Garner a David Tennant testují své manželství v novém seriálu HBO
Jennifer Garner a David Tennant testují své manželství v novém seriálu HBO
15.10.2018 19:20:00 | Filmové novinky

Od pondělí je na HBO a její streamovací platformě HBO GO k dispozici první díl osmidílné komediální minisérie Kempování. Jde o jednu z nejočekávanějších letošních podzimních premiér této stanice.

Netflix uvede hororový seriál Haunted, který se natáčel v Česku!
Netflix uvede hororový seriál Haunted, který se natáčel v Česku!
11.10.2018 13:40:00 | Filmové novinky

Překvapivé oznámení proběhlo v těchto dnech: na Netflixu se objeví první seriál s výraznou českou stopou. Jmenuje se Haunted a lidé si v něm budou vyprávět strašidelné historky. Na Netflixu se objeví už 19. října v rámci říjnové “strašidelné nabídky”.