FB pixel TP pixel
Sci-fi, superhrdinská komedie či detektivka. Netflix opět láká na novinky © TMDB

Sci-fi, superhrdinská komedie či detektivka. Netflix opět láká na novinky

Konec prázdnin a přechod do nového školního roku se bude Netflix snažit odlehčit dávkou rozmanitých novinek, ze kterých by si měl vybrat každý: sci-fi rodinný seriál, aeuterský psychologický horor, nový detektivní seriál či superhrdinská komedie.

Filmové novinky
© TMDB

Away

Away | USA | 2020 | Sci-fi seriály | Vesmír

Na 4. září si pro nás Netflix připravil premiéru sci-fi rodinného dramatu Away, ve kterém se astronautka Emma Green pouští jako velitelka mezinárodní vesmírné lodi na tři roky dlouhou cestu na Mars, při které musí bojovat nejen s nástrahami nebezpečné cesty, ale především s odloučením od své rodiny. Desetidílný seriál je pod kreativním dohledem Andrewa Hinderakera, který se podílel například na hororovém seriálu Penny Dreadful, a hlavním hereckým lákadlem je držitelka dvou Oscarů Hilary Swank (Kluci nepláčou, Million Dollar Baby).

 66 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Nové vesmírné drama Netflixu pravidla žánru přepisovat nebude, ale silné herecké obsazení a emocionální upřímnost dovedou zasáhnout na komoru.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 4. 9. 2020
© TMDB

asi to ukončím

I'm Thinking of Ending Things | USA | 2020 | Thrillery | Psychologické

Režisér a scénárista Charlie Kaufman, který je v Hollywoodu považován za jednoho z nejoriginálnějších tvůrců, si pro stylově a vypravěčsky nesnadno uchopitelné, ale o to podmanivější příběhy, získal řadu oddanných fanoušků. Ti se tak nyní mohou radovat, že dostal od Neflixu peníze a natočil svůj nový počin Asi to ukončím. Jedná se o psychologický horor na motivy stejnojmenného oceňovaného románu spisovatele Iaina Reida, jehož české vydání doprovodí premiéru na Netflixu (4. září). Jak trailer napovídá půjde o působivý surrealistický slepenec se skvělými herci. Těšit se můžeme na Jesseho Plemonse, Jessie Buckley, Toni Collette a Davida Thewlise .

 66 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Scenáristický virtuóz Charlie Kaufmann opět dokazuje, že hrátky s lidským mozkem jsou jeho silnou stránkou. Jeden z nejzajímavějších filmů na Netflixu.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 4. 9. 2020

Mladý Wallander

Milovníkům detektivek asi nemusíme představovat jméno Wallander. Tedy policejního inspektora Kurta Wallandera, hrdinu románů slavného švédského spisovatele Henninga Mankella. Ten byl zfilmován jak ve švédské seriálové adaptaci, tak světově známější britské, ve které si hlavní roli zahrál Kenneth Branagh. Nové policejní příběhy, tentokráte v restartované podobě Wallandera dvacátníka, můžeme sledovat v novém švédském seriálu na Netflixu od 3. září.

Freaks - Jedni z nás

Kuchařka Wendy zjistí, že má superschopnosti: nadpřirozenou sílu a nezranitelnost, kolega Elmar zase nabyde elektrických schopností a začne si říkat Electro Man. Na premise obyčejných lidí, kteří nenadále obdrží superschopnosti a odhalí nekalé spiknutí, je založena nová německá akční komedie, která doputuje na Netflix již 2. září.

 5 853 zobrazení   27 se líbí
Filmtoro
Scorsese bude roky točit exkluzivně pro AppleTV+. Připraví nové filmy a seriály
Scorsese bude roky točit exkluzivně pro AppleTV+. Připraví nové filmy a seriály
12.08.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Již na konci května byla společností Apple potvrzena zpráva, že pro její streamovací platformu natočí slavný režisér Martin Scorsese film na motivy knihy Killers of the Flower Moon. Nyní se jejich spolupráce ještě prohlubuje.

Přátelé se nevrátí. HBO jejich setkání po letech odložilo na neurčito
Přátelé se nevrátí. HBO jejich setkání po letech odložilo na neurčito
10.08.2020 | Filmové novinky

Ačkoli titulní píseň od Rembrandts slibuje, že tu Přátelé pro vás vždy budou, na HBO Max je prozatím neuvidíme. Resp. neuvidíme jejich setkání po letech, které mělo proběhnout už v květnu. Kvůli koronaviru se totiž natáčení očekávaného shledání odkládá na neurčito.

Nejlepší letošní sci-fi seriál? HBO představilo novinku Ridleyho Scotta
Nejlepší letošní sci-fi seriál? HBO představilo novinku Ridleyho Scotta
07.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Ridley Scott nerežíroval pro televizi od roku 1969. Seriálový projekt Raised by Wolves, pohybující se v žánru postapokalyptické robotické sci-fi, jej však upoutal natolik, že se rozhodl vrátit se k práci pro domácí obrazovky a natočit jej pro stanici HBO Max. Mrkněte na první trailer.

Ratchedová: Nejočekávanější zářijová novinka Netflixu má první ukázku
Ratchedová: Nejočekávanější zářijová novinka Netflixu má první ukázku
05.08.2020 | Filmové novinky

Netflix má díky COVIDu všechny trumfy v rukách a ví, že nový obsah je potřeba tlačit. Už nyní tudíž láká na svou velkou zářijovou novinku, která opět přichází z hlavy Ryana Murphyho, který vytvořil American Horror Story či nedávný Hollywood. A tentokrát si vyšlápl na Miloše Formana. Tak trochu.