FB pixel TP pixel
Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře © TMDB

Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře

Jeden ze seriálů z marvelovského vesmíru, který byl vybrán pro streamovací službu Disney+, bude mít za hlavní hrdiny Avengera Falcona a Zimního vojáka Buckyho Barnese. Disney nyní poodhalil další informace.

Filmové novinky

Vedle vznikajícího seriálu WandaVision o vztahu superhrdinů Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Visiona (Paul Bettany) a dvou minisérií založených kolem Thorova nevyzpytatelného bratra Lokiho (Tom Hiddleston) a lučištníka Hawkeye (Jeremy Renner) se připravuje seriál s názvem Falcon and Winter Soldier (Falcon a Zimní voják). V něm si své role zopakují herci Anthony Mackie a Sebastian Stan. Protože v zakončujících Avengers: Endgame převzal Falcon doslovně i metaforicky štít po Kapitánu Amerikovi, je pravděpodobné, že tento moment bude v seriálu zásadně tematizován. Bucky se pak bude poprvé důkladněji seznamovat s moderním světem, na nějž po rozmražení pro všechny nesnáze dosud neměl čas.

Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře © TMDB

Režie celého seriálu byla svěřena jediné tvůrkyni, a to televizní veteránce Kari Skogland. Ta je režisérsky podepsána pod epizodami seriálových velehitů jako Příběh služebnice, Vikingové, Domek z karet, Živí mrtví, Penny Dreadful nebo jiným marveláckým seriálem z konkurenčního Netflixu The Punisher. Navíc si možná po čtyřech letech zopakují své role i Daniel Brühl jako padouch Helmut Zemo a Emily VanCamp jako agentka S.H.I.E.L.D.u Sharon Carter. Oba se v rámci marvelovského vesmíru naposledy objevili ve filmu Captain America: Občanská válka. Zatímco Marvel si během jedenácti let, během nichž buduje svůj cinematický vesmír na stříbrném plátně, vydobyl obrovský a neoddiskutovatelný úspěch, sukces na televizních obrazovkách bude muset ještě potvrdit. Podle posledních informací by seriál měl mít šest epizod a dočkat bychom se ho měli již v srpnu 2020.

 205 zobrazení   21 se líbí
Emilia Clarke přiznala, že by některé věci v 8. řadě GoT ráda změnila
Emilia Clarke přiznala, že by některé věci v 8. řadě GoT ráda změnila
21.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Byť si to v PR rozhovorech před začátkem poslední řady nemohli dovolit, někteří představitelé hlavních postav Hry o trůny nyní tu a tam utrousí pár vět ohledně své nespokojenosti s tím, jak vše skončilo. A pokud by mohla, pár změn by ráda udělala i Matka draků Emilia Clarke.

Poslední díl Hry o trůny ani sprintem nestihl doběhnout k uspokojivému cíli
Poslední díl Hry o trůny ani sprintem nestihl doběhnout k uspokojivému cíli
20.05.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Tak, je to za námi. Osm let trvající Hra o trůny je dohrána. Západozemí se změnilo k nepoznání a zároveň v podstatě vše zůstalo při starém, Bran konečně zase promluvil a je čas na loučení. Loučení, které však nutně nemusí být navždy.

Aaron Paul nás v traileru k 3. řadě Westworld vítá v budoucnosti
Aaron Paul nás v traileru k 3. řadě Westworld vítá v budoucnosti
20.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

HBO společně s posledním dílem Hry o trůny vydalo první trailer pro 3. řadu Westworld, který představil novou postavu v podání Aarona Paula. Potvrdil rovněž, že premiéry další kapitoly příběhu Dolores se dočkáme v roce 2020.

Pátá řada dystopie Black Mirror se blíží. Máme trailer a datum vydání
Pátá řada dystopie Black Mirror se blíží. Máme trailer a datum vydání
20.05.2019 | Filmové novinky

Oblíbená sci-fi antologie Black Mirror, která si získala kultovní status s řadou věrných fanoušků, je od třetí řady ve vlastnictví Netflixu. Ten nyní nečekaně vydal trailer k páté sérii, ve kterém navíc sdělil i datum premiéry.