FB pixel TP pixel
Spolupráce Netflixu a Adama Sandlera pokračuje. Kolik filmů chystá? © TMDB

Spolupráce Netflixu a Adama Sandlera pokračuje. Kolik filmů chystá?

Adam Sandler a streamovací gigant Netflix v pátek oznámili, že se jim jejich vzájemná spolupráce líbí a hodlají v ní i nadále pokračovat. Stávající dohodu tak rozšířili o natočení dalších čtyř filmů.

Filmové novinky

Dosavadní vládce placeného streamovacího videoobsahu, společnost Netflix, se rozhodla, že se plodné spolupráce s Adamem Sandlerem a jeho společností Happy Madison Production nehodlá vzdát, a prodloužila s ním dosavadní smlouvu o další čtyři celovečerní filmy. Dále se tak rozroste kooperace, která v tuto chvíli čítá šest natočených filmů: Reparát, Sandy Wexler, The Week Of, Šest směšných, Vražda na jachtě a připravovaná komedie Hubie Halloween, ve které budou Sandlerovi herecky přihrávat parťáci Rob Schneider, Kevin James a Steve Buscemi a která si odbyde svou premiéru na Netflixu v letošním roce. Navíc Sandler pro Netflix připravil i stand-up 100% FRESH a nyní pracuje na animovaném filmu, který napíše, bude jej produkovat a uslyšíme v něm i jeho hlas.

Spolupráce Netflixu a Adama Sandlera pokračuje. Kolik filmů chystá? © TMDB

I když mnozí namítají, že netflixovské Sandlerovky jsou často skladbou příběhů i zvoleným humorem pod úrovní jeho kinoprojektů, které samy o sobě také nejsou etalonem kvality, data sledovanosti poskytnuté Netflixem jsou všeříkající. Vždyť od začátku spolupráce v roce 2015, která začala westernem Šest směšných, bylo odstreamováno přes 2 miliardy hodin jeho filmů, a Vraždu na jachtě vidělo v prvních čtyřech týdnech od premiéry přes 83 milionů domácností, navíc se komedie, v niž hrál s Jennifer Aniston, stala nejsledovanějším filmem roku 2019 vůbec. Sandlerovi se prostě daří a hlavní rolí v novém krimi thrilleru Drahokam, který je od pátku dostupný na Netflixu, může překvapit ty, kteří netušili, že vlastně umí velmi dobře hrát a vybírat si kriticky ceněné projekty.

 712 zobrazení   31 se líbí
Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech
Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech
03.02.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Během závěrečného klání jubilejní sté sezóny NFL došlo k odhalení prvních záběrů z chystaných seriálů z vesmíru MCU, které v brzké době uvidíme na streamovací službě Disney+.

Apple TV+ oznámila data premiér nových seriálů. Na co se můžeme těšit?
Apple TV+ oznámila data premiér nových seriálů. Na co se můžeme těšit?
31.01.2020 | Filmové novinky

Apple se po pomalejším rozjedu pozvolna nadechuje a láká na své filmy a seriály, které hodlá toto jaro a léto na své streamovací platformě AppleTV+ odvysílat. Vedle premiérových dat jsme dostali i detailnější popis realizovaných projektů.

Dostanou Jeho temné esence i třetí řadu? HBO se schválením váhá
Dostanou Jeho temné esence i třetí řadu? HBO se schválením váhá
30.01.2020 | Filmové novinky

Spolupráce britské veřejnoprávní televize BBC a kabelovky HBO nám v loňském roce přinesla rodinnou fantasy sérii Jeho temné esence. Po výrazném nástupu ovšem přišel pokles ve sledovanosti, natěšenost opadla a v HBO zavládly pochyby, jestli se do třetí řady tak rychle hnát.

Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor
Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor
29.01.2020 | Filmové novinky

Henry Cavill si pod patronátem Netflixu sedl před kameru a počítač a podíval se detailně na ikonický souboj mezi Geraltem, Renfri a její družinou v masakr v Blavikenu. A informací nebylo málo.