FB pixel TP pixel
Nejočekávanější krimi podzimu míří na Netflix. Trailer připomíná megahit HBO Bílý lotos © Netflix

Nejočekávanější krimi podzimu míří na Netflix. Trailer připomíná megahit HBO Bílý lotos

Jedním z největších hitů Netflixu je filmová série Riana Johnsona Na nože. Není tedy divu, že se streamovací gigant snaží tvořit více podobného obsahu a zdá se, že čekání na třetí díl s podtitulem Wake Up a Dead Man by nám mohla zkrátit komediálně-mysteriózní novinka The Perfect Couple.

Filmové novinky 17. 7. 2024 14:50 | Filmové novinky

Mladou Amelii čeká svatba, díky níž se přivdá do jedné z nejbohatších rodin v zemi. Vše se zdá krásné a romantické, plážový resort překypuje bohatstvím i hosty s nosem pořádně nahoru. Aspoň do chvíle, než se na pláži objeví mrtvola… a podezřelý může být kdokoliv z výstředních hostí. Že vám to mimo Na nože: Glass Onion může připomínat i třeba hitový seriál konkurenčního Maxu Bílý lotos, nemůže být náhoda. Vražedné společenské satiry s hvězdným ansámblem zkrátka táhnou.

Spojitost s populárním seriálem Mikea Whitea pak nemusíme hledat jen v prostředí, ale i v obsazení. V hvězdně obsazené novince si vedle Dakoty Fanning, Nicole Kidman nebo Lieva Schreibera zahrála i Meghann Fahy. Tu role prohnané paničky Daphne vystřelila mezi hollywoodskou smetánku a zdá se, že podobně laděnou postavu, jejíž trailerová hláška „I see you, bitch“ se stala ihned virální, si zahraje i zde.

Trailer sice ukazuje množství komediálních momentů, pravděpodobně ale bude výsledná minisérie o trochu thrillerověji laděná. Na režijní stoličku totiž usedla autorka jiného z netflixovských hitů V pasti Susanne Bier, která má za sebou např. skvělou minisérii Noční recepční nebo Mělas to vědět. Zdá se tedy, že nás čeká jeden z nejzajímavějších projektů tohoto podzimu. Otázkou ale zůstává, zda se budeme víc smát nebo budeme napnutí jako struny. The Perfect Couple se objeví na Netflixu už 5. září.

Zdroj: Netflix

Zvěrstva nacistů viděla z první ruky. V traileru válečného dramatu září Kate Winslet
Zvěrstva nacistů viděla z první ruky. V traileru válečného dramatu září Kate Winslet
17.07.2024 14:05:00 | Filmové novinky

Ambiciózní dobové drama Lee představí Kate Winslet jako válečnou fotografku Lee Miller, která čelí nejen hrůzám druhé světové války, ale i předsudkům a sexismu. Právě vydaný trailer láká na silný příběh o odvaze a odhodlání ve vizuálně působivém zpracování.

Slavný akčňák Killer je zpátky. Akcí narvaný trailer odhaluje náhradu za Chow Yun-fata
Slavný akčňák Killer je zpátky. Akcí narvaný trailer odhaluje náhradu za Chow Yun-fata
16.07.2024 18:10:00 | Filmové novinky

Hongkongský akčňák Killer z dílny Johna Woo patří mezi nejslavnější akční filmy všech dob. Ve filmu z roku 1989 naprosto zářil Chow Yun-fat a Hollywood se dlouhé roky snažil snímek přenést do západních reálií. To se nyní skutečně povedlo, přičemž překvapením je, že za americkou verzí stojí režisér původního filmu John Woo.

Netflix spasí Costnerův megapropadák? Herecká legenda by musela zahodit ego
Netflix spasí Costnerův megapropadák? Herecká legenda by musela zahodit ego
16.07.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Kevin Costner podle zákulisních informací dostává novou naději na zakončení své velkolepé westernové ságy Horizont. Po propadáku v kinech totiž má mít o dílo slavného herce a režiséra Netflix. Rád by si vzal pod křídla jak natočenou část, tak chystaná pokračování.

Katastrofický velkofilm roku je tady! Kritici jsou nadšení, přirovnávají k Top Gunu 2 i Spielbergovi
Katastrofický velkofilm roku je tady! Kritici jsou nadšení, přirovnávají k Top Gunu 2 i Spielbergovi
16.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Ačkoliv to na začátku roku málokdo tušil, zdá se, že ze sequelu katastrofické béčkové kultovky se může stát letošní blockbuster číslo jedna. Twisters se totiž mohou pyšnit nejen skvělou kampaní, ale už i neméně skvělými ohlasy.