FB pixel TP pixel
Transformers 7 v novém traileru drtí plechy v největší bitvě celé série © Paramount Pictures

Transformers 7 v novém traileru drtí plechy v největší bitvě celé série

Transformeří sága rozhodně není u konce. Po filmu Bumblebee se navíc vrací i velkolepá akce z filmů Michaela Baye, když se tentokrát předvedou i nové znepřátelené frakce. Po robotických dinosaurech nás čekají všemožná zvířata, výsledkem čehož je mimo jiné souboj opice a škorpiona.

27. 4. 2023 15:45 | Filmové novinky

Sága Transformers pokračuje navzdory tomu, že režisér Michael Bay už dávno není u hlavního kormidla. Novinku Transformers: Probuzení monster pouze produkuje, přesto byste to možná zase tolik nepoznali, protože celkový styl je mnohem podobnější filmům jako Transformers: Poslední rytíř než třeba komornějšímu coming-of-age Bumblebee. I nový trailer představí rovnou dvě sub-frakce znepřátelených Autobotů a Decepticonů, když dorazí Maximals a Predacons, kteří se mění se do nejrůznějších zvířat, respektive savců. Pokud jste tedy chtěli vidět souboj škorpionů s obří opicí, případně mluvící robotické orly, jste na správné adrese.

Hlavním padouchem však bude legendární transformeří padouch Unicron, který si rád dává planety k snídani. Hrdinové se tak budou muset spojit a soudě podle traileru zažijí dosud nejvelkolepější bitvu o osud naší planety. Jak tohle všechno pasuje do poloviny 90. let, kdy se film odehrává? Těžko říct. Režisér Steven Caple Jr. každopádně předkládá velmi akční obrázky, které podle dosavadních zákulisních informací nebudou dávat při premiéře příliš smyslu. Prosakují totiž drby, že má film za sebou již několik verzí a s žádnou nejsou producenti spokojení. Ať už jsou tyto informace pravdivé, či nikoliv, film zamíří do kin 8. června 2023. Času na úpravy je tedy stále docela dost. Ostatně již Michael Bay finišoval předchozí filmy až do posledních minut před premiérou.

Zdroj: Cosmic Book News

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Apple je vysmátý. Nová akční komedie je rekordním hitem, přestože se nikomu nelíbí
Apple je vysmátý. Nová akční komedie je rekordním hitem, přestože se nikomu nelíbí
27.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Akčně špionážní romantika Ghosted s Chrisem Evansem a Anou de Armas přepisuje na Apple TV+ tabulky sledovanosti. Diváci ani kritici ale z filmu nadšení nejsou.

Boží sci-fi seriál Netflixu láká na novou řadu nečekaným trailerem a hvězdným obsazením
Boží sci-fi seriál Netflixu láká na novou řadu nečekaným trailerem a hvězdným obsazením
26.04.2023 18:20:00 | Filmové novinky

Netflix si přichystal velmi milé překvapení, když konečně oznámil miliony diváků vytoužený návrat sci-fi fenoménu Black Mirror alias Černé zrcadlo. Seriálový hit tvůrce Charlieho Brookera slibuje velké změny a nejlepší řadu vůbec.

Naprostá komiksová pecka. Časem cestující Flash nadchl kritiky i Toma Cruise
Naprostá komiksová pecka. Časem cestující Flash nadchl kritiky i Toma Cruise
26.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Zdá se, že komiksy od DC nabírají dech a cestování v čase ve filmu The Flash bude skutečným filmovým zážitkem. Po Tomu Cruisovi totiž viděli film první diváci včetně několika kritiků a zatím jednohlasně tvrdí, že se jedná o událost nejen letošního roku.

Původní scénář Gladiátora byl „naprostá blbost“. Russell Crowe popsal, proč chtěl film opustit
Původní scénář Gladiátora byl „naprostá blbost“. Russell Crowe popsal, proč chtěl film opustit
26.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Russell Crowe se do srdcí fanoušků zapsal především svou ikonickou rolí římského generála Maxima z historického velkofilmu Gladiátor. V nedávném interview ale australský herec prozradil, že chybělo málo a od projektu kvůli špatnému scénáři utekl.