FB pixel TP pixel
Třetí řada Temného případu se představuje v první ukázce © TMDB

Třetí řada Temného případu se představuje v první ukázce

Po nepříliš dobře přijaté druhé řadě už to vypadalo, že True Detective nebude pokračovat, ale HBO přeci jen nakonec odmávalo třetí sérii. Nový tajemný kriminální případ se rozehraje v lednu 2019 a tady je první ukázka

Filmové novinky

Temný případ sezóna 3

Zatímco první sezóna seriálu Temný případ patří mezi nejlepší krimi seriály posledních let, druhá série už tak dobře nedopadla. Dlouho se řešilo, zda bude True Detective pokračovat, ale nakonec dostal seriál v HBO zelenou a v lednu 2019 pokračuje novými deseti díly. Jak se dopředu vědělo, opět se jedná o nový případ s novým obsazením, v hlavní roli se tentokrát objeví Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage). Podrobnosti o ději zatím nejsou známy, ale jak napovídá ukázka, budeme opět svědky komplikovaného zločinu, který se bude táhnout delší dobu.

© TMDB

Temný případ

True Detective | USA | 2014 | Krimi seriály | Vražda

Již čtvrtá řada populárního krimi seriálu nás zavádí na Aljašku, kde padla dlouhá noc a byla nalezena zmrzlá těla členů výzkumné stanice. Zdá se, že vražedné řádění má spojitost se starým případem. Hrají: Colin Farrell, Jodie Foster, Vince Vaughn, Taylor Kitsch, Kali Reis, Finn Bennett, Christopher Eccleston, Rachel McAdams, Isabella Star LaBlanc, Kelly Reilly, John Hawkes

 89 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Výhodou pro nové diváky je, že na sebe řady nenavazují a tudíž nepotřebujete znalost předchozích řad, abyste si užili tu nejnovější.

Sledovat Online na HBO Max  HBO Max | české titulky | český dabing | nové díly od 14. 1. 2024
 177 zobrazení  
Filmtoro
Další megaúspěch Netflixu. Streamovací obr otevře filmový festival v Torontu
Další megaúspěch Netflixu. Streamovací obr otevře filmový festival v Torontu
20.08.2018 | Filmové novinky

Programové oddělení kanadského festivalu v Torontu (TIFF), který je pro většinu filmů první zastávkou na cestě k oscarovým nominacím, opět ukázalo, že si nehraje na pompézní snobárnu jako evropské Cannes.

SOUTĚŽ: Vyhrajte předplatné Obbod se seriálem Noční manažer
SOUTĚŽ: Vyhrajte předplatné Obbod se seriálem Noční manažer
11.08.2018 | Filmové novinky

Napínavý seriál Noční manažer patří mezi nejlepší špiónské kousky a nově ho můžete vidět i na online půjčovně Obbod. A právě s touto platformou jsme pro vás připravili soutěž, kde si můžete vyhrát měsíční předplatné.

Film Mauglí kupuje Netflix, začíná nová éra?
Film Mauglí kupuje Netflix, začíná nová éra?
30.07.2018 | Filmové novinky

Pořádná akvizice se povedla Netflixu, koupil celosvětová práva na uvedení filmu Mauglí v režii a produkci Andyho Serkise. Tento film měl jít do kin původně koncem roku 2018, Netflix však koupil exkluzivní práva a vypustí ho online zřejmě na začátku roku.

Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni
Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni
18.07.2018 | Filmové novinky

Letní měsíce bývají často označované v médiích jako takzvaná okurková sezóna, ve které se prakticky nic neděje, a proto on-line portály, deníky nebo časopisy vytahují témata, jež mohou s jistotou pravidelnosti opakovat každý rok. Při této příležitosti jsem se proto rozhodl popsat své první zkušenosti s formátem Ultra HD označovaným též jako 4K a souvisí s nákupem nového televizoru, který toto rozlišení může zprostředkovat.