FB pixel TP pixel
VÍKENDOVÉ TIPY: Altered Carbon, Electric Dreams a další pecky © TMDB

VÍKENDOVÉ TIPY: Altered Carbon, Electric Dreams a další pecky

Nových filmů a seriálů je tolik, že už prostě jeden člověk a jeden tip nestačí. Takže tady máte skvělou novinku - přehled všech zajímavých tipů hned od několika filmových a seriálových znalců, kteří vám během minutky pomohou rozhodnout, co si pustit tento víkend.

Tipy na film
 39 zobrazení   4 se líbí
10 důvodů, proč koukat na Babylon Berlin
10 důvodů, proč koukat na Babylon Berlin
02.02.2018 | Tipy na film

Asi o žádném jiném televizním seriálu se na přelomu roku nemluvilo po celém světě více, než o německé dobové detektivce Babylon Berlin. Pojďme se podrobněji podívat, proč by tento seriál, který kombinuje Boardwalk Empire, The Deuce a Generation War, neměl uniknout ani vaší pozornosti.

5 fantastických dokumentů na Netflixu
5 fantastických dokumentů na Netflixu
01.02.2018 | Tipy na film

Nejen ze seriálů a originálních filmů je živ divák Netflixu. Streamovací gigant pumpuje pěknou řádku peněz i do dokumentů, které se často dotýkají populárních osobností i krutých lidských osudů. Zapomeňte na zvířátka z BBC. Tady je pětice aktuálně nejzajímavějších dokumentárních filmů, které vám opravdu rozšíří obzory.

Dva stejné filmy jeden rok! Kdo má kouli za opisování?
Dva stejné filmy jeden rok! Kdo má kouli za opisování?
31.01.2018 17:00:00 | Tipy na film

Stavá se to každé léto. Dlouho nic a pak jsou najednou v kině dva stejné filmy o výbuchu sopky, přistání na Marsu, dopadu asteroidu nebo únosu amerického prezidenta. Proč se tak děje? Kolik jich vlastně je? A kdo si má sakra pamatovat rozdíly? Připravili jsme podrobný seznam, se kterým se neztratíte.

Máte nově HBO? 10 seriálů, které začít sledovat
Máte nově HBO? 10 seriálů, které začít sledovat
29.01.2018 | Tipy na film

Pořídili jste si právě HBO a řešíte, jaké seriály začít sledovat? Máme pro vás desítku tipů, u kterých byste měli začít. Patří tam staré klasiky, nejlepší hity i nejnovější pecky, o kterých každý mluví. Pokud tedy nechcete v příští konverzaci vypadat, že nic neznáte, doplnit vzdělání musíte začít právě u těchto seriálů.