FB pixel TP pixel
Vřískot 6 míří překvapivě na Netflix. Streamer odhalil další filmové hity na červenec © Paramount Pictures

Vřískot 6 míří překvapivě na Netflix. Streamer odhalil další filmové hity na červenec

Netflix chystá na červenec nejen své původní filmy a seriály, ale samozřejmě uvede i řadu zakoupených titulů od konkurence. Nové přírůstky tak dostanou nejen fanoušci hororů či superhrdinů, ale i fandové Tomáše Magnuska.

Filmové novinky

Ačkoli se Netflix snaží čím dál víc budovat svou nabídku původních pořadů, kde se nemusí příliš trápit licenčními právy, která mnohdy sahají i na dekádu daleko, stále ještě nakupuje i hity od konkurence. Tentokrát ale skutečně překvapil, protože minimálně Vřískot 6 byste v jeho nabídce asi nečekali. Distribuci hororového hitu, jenž zvládl v kinech utržit skoro 170 milionů dolarů, měl totiž na starosti hollywoodský obr Paramount, a tak byste předpokládali, že první zastávkou filmu s Jennou Ortegou z Wednesday bude streamovací služba SkyShowtime. Ostatně ta má být primárním domovem katalogu právě Paramountu. V Česku tomu tak každopádně nebude a již v sobotu 8. července tudíž Vřískot 6 uvidíme skutečně na Netflixu, kde bude film alespoň prozatím uváděn exkluzivně. Nikde jinde ho totiž online aktuálně nenajdete.

Tím ale přísun nově zakoupených filmů nekončí. 14. července totiž Netflix uvede další českou novinku v podobě čtvrtého filmu ze série Bastardi, tentokrát s podtitulem Reparát. Jelikož film jen v kinech vidělo okolo 50 000 diváků, něco nám říká, že tahle série Tomáše Magnuska bude sklízet zájem i na největší streamovací službě. 15. července se pak dočkají fanoušci Bruce Willise a akční komedie Hudson Hawk, přičemž ve stejný den se do nabídky Netflixu vrátí Šmoulové a přibude i drama Jisté ženy od režisérky skvělé První krávy Kelly Reichardt. 31. července se pak předplatitelé Netflixu dočkají blockbusteru od Marvelu Spider-Man: Bez domova. Konečně tak bude na Netflixu dostupná celá trilogie pavoučích filmů s Tomem Hollandem. Připomeňme, že ze světa Spider-Mana jsou v nabídce i oba Amazing Spider-Mani s Andrew Garfieldem, první dva filmy Sama Raimiho s Tobeym Maguirem a také Spider-Man: Paralelní světy. Můžete si tak udělat docela slušný maratonek.

Zdroj: Netflix

 756 zobrazení   108 se líbí
Proč Indyho syn není v novém filmu? Režisér vysvětlil nejsmutnější scénu
Proč Indyho syn není v novém filmu? Režisér vysvětlil nejsmutnější scénu
02.07.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Režisér James Mangold se konečně vyjádřil k tomu, proč se v novém filmu o Indiana Jonesovi neobjevuje jeho syn Mutt. Filmové vysvětlení absence Jonesova potomka je bez diskuze nejdojemnějším momentem celého filmu.

Netflix ulovil Stallona. Trailer odhaluje očekávanou novinku s akční legendou
Netflix ulovil Stallona. Trailer odhaluje očekávanou novinku s akční legendou
02.07.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix letos udělal z Arnolda Schwarzeneggera šéfa své akční divize a věnoval mu komediální seriál Fubar a dokumentární retrospektivu Arnold. Nyní se streamerovi povedlo ulovit další akční hvězdu – samotného Ramba a Rockyho Sylvestera Stallona.

Drsňák Neeson zažije peklo za volantem. Trailer slibuje napínavý thriller o pomstě
Drsňák Neeson zažije peklo za volantem. Trailer slibuje napínavý thriller o pomstě
30.06.2023 19:50:00 | Filmové novinky

Liam Neeson drsňáky prostě umí. A i když ve filmech často začíná jako hodný taťka, většinou víte, že během filmu opět přepne do role charismatického borce, který má speciální sadu dovedností, jež ho nakonec dovedou k vítězství nad padouchy. Nejinak je tomu i u jeho nové akční novinky, která připomíná slavnou Telefonní budku.

Nečekaný hororový hit Netflixu pokračuje. Skličující trailer zobrazuje lidstvo páchající sebevraždu
Nečekaný hororový hit Netflixu pokračuje. Skličující trailer zobrazuje lidstvo páchající sebevraždu
29.06.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil zřejmě definitivně poslední a rozhodně nejvíce velkolepou ukázku na (před)pokračování filmového hitu V pasti. Nový film nás zavede do španělské Barcelony a ukáže nám první střet lidstva s mimozemšťany, které není radno vidět.