FB pixel TP pixel
Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí © Aerofilms

Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí

Jestli jste si mysleli, že Doctor Strange v multivesmíru šílenství byl pořádný blázinec o paralelních světech, ještě jste neviděli novinku režijního dua The Daniels. Ta vám totiž brány imaginace teprve rozkopne dokořán!

5. 10. 2022 16:00 | Filmové novinky

Snímek Všechno, všude, najednou měl letos v březnu premiéru na festivalu South by Southwest a od té doby se nezadržitelně šíří éterem s pověstí šíleně zábavné sci-fi jízdy, která nešetří bláznivými výjevy, ujetými zvraty a divokými akčními scénami. Film, který vypráví o životem znuděné matce, která čelí problémů s berňákem, vlastní dcerou a do toho ještě zkázou paralelních dimenzí, je novinkou režisérů Daniela Kwana a Daniela Scheinerta, kteří zaujali už svým předchozím snímkem Švýcarák, ve kterém řádil jako prdící mrtvola Daniel Radcliffe. Už tehdy řada diváků jejich počin nevydýchala a nejinak je tomu i tentokrát.

Všechno, všude, najednou je totiž bezuzdnou divočinou, která zdánlivě nemá žádné limity a chová se jako když pustíte pětileté dítě do hračkářství nebo cukrárny. Film neuvěřitelně hýří nápady a hrne na vás kreativní řešení ve stejně vysokém tempu jako dějové posuny a nečekané zvraty. Na někoho už podobný přísun vjemů může být příliš, jedna věc je ale jistá, podobný film se každý rok rozhodně nevidí. Už proto byste mu měli dát šanci. Třeba budete na straně těch, kteří duu The Daniels provolávají slávu a je pro ně jejich divoká horská dráha s Michelle Yeoh, párků místo prstů a vražděním pomocí robertků filmem roku. Anebo budete šokovaní tím, co je možné dnes natočit a vydávat za film. Buď jak buď budete mít o čem mluvit s kamarády.

Film je nově dostupný online hned na několika platformách. Doslova za lidovku si ho můžete pořídit v rámci týdenního zapůjčení na KVIFF.TV, kde vás snímek obere jen o 55 Kč (zakoupení stojí 120Kč). Pak je tady DaFilms, kde je možné zapůjčení za 65 Kč a stažení za 110 Kč. ITunes nabízí půjčení za 79 Kč a nákup za 299 Kč. A pak je tu ještě Starmax se zapůjčením na 2 dny za 69 Kč.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
04.10.2022 12:15:00 | Filmové novinky

I když aktuálně běží teprve čtvrtá fáze Marvel Cinematic Universe, architekt celého sdíleného univerza, Kevin Feige, nedávno představil plány na šestou. Ta vyvrcholí adaptací legendárního komiksu Secret Wars a scenáristicky ji zaštítí muž, který do multiverza v rámci MCU už několikrát nahlédl.

Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou
Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou
04.10.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Ještě před tím, než se na obrazovky Netflixu v prosinci dostane očekávaná animovaná verze Pinocchia od vizuálního mága Guillerma Del Tora, připravil si tento režisér lahůdku pro fandy hororů v podobě osmidílné antologie.

Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana!
Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana!
03.10.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Marvel ukázal nový trailer na svůj očekávaný podzimní blockbuster Black Panther: Wakanda nechť žije. Fanoušci se mohou těšit na spoustu nových záběrů, mezi nimiž nechybí ani nástupce Iron Mana.

Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
03.10.2022 13:50:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka se blíží do finále své první řady. A i v následující epizodě dojde na skoky v čase společně s eskalací konfliktu mezi Targaryeny a Hightowery.