FB pixel TP pixel
Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou © Netflix

Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou

Ještě před tím, než se na obrazovky Netflixu v prosinci dostane očekávaná animovaná verze Pinocchia od vizuálního mága Guillerma Del Tora, připravil si tento režisér lahůdku pro fandy hororů v podobě osmidílné antologie.

4. 10. 2022 9:00 | Filmové novinky

Protože se pomaloučku polehoučku blíží Halloween, který si žádá příběhy plné děsu, přichází Netflix s první ukázkou k ambiciózní hororové antologii Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora. Jak již název napovídá, za projektem, v němž uvidíme osm strašidelných příběhů, stojí v roli producenta a spoluscenáristy renomovaný Guillermo del Toro, autor oceňovaných hororových dramat jako Faunův labyrint či Tvář vody, za který dokonce získal Oscara.

I když antologie láká především na Del Tora, jména režisérů jako Jennifer Kent (autorka ceněného hororu Babadook), Panos Cosmatos (režisér halucinogenní jízdy Mandy - Kult pomsty), Catherine Hardwicke či Vincenzo Natali (režisér kultovního klaustrofobního hororu Kostka) určitě vzbuzují nemalý respekt. Trailer slibuje, že se v antologii dočkáme klasických motivů, jako jsou strašidelné domy, hřbitovy, prokleté knihy, tajuplné zlé lesy a to v žánrově pestré směsici hororů od magického a gotického po groteskní. Seriál bude na poměry Netflixu netradičně vydáván od 25. října po dvou dílech každý den.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana!
Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana!
03.10.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Marvel ukázal nový trailer na svůj očekávaný podzimní blockbuster Black Panther: Wakanda nechť žije. Fanoušci se mohou těšit na spoustu nových záběrů, mezi nimiž nechybí ani nástupce Iron Mana.

Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
03.10.2022 13:50:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka se blíží do finále své první řady. A i v následující epizodě dojde na skoky v čase společně s eskalací konfliktu mezi Targaryeny a Hightowery.

Epická historická řežba Netflixu se vrací. Trailer láká na obří bitvy i litry krve
Epická historická řežba Netflixu se vrací. Trailer láká na obří bitvy i litry krve
03.10.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Na podzim se na Netflixu můžete těšit na druhou řadu oblíbeného seriálu Barbaři z roku 2020. Po dvou letech od premiéry první řady se německý seriál, částečně vycházející z dob Římské říše, vrátí.

Tvůrce Breaking Bad představil nový seriál. Popralo se o něj hned 9 služeb
Tvůrce Breaking Bad představil nový seriál. Popralo se o něj hned 9 služeb
02.10.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pětapadesátiletý režisér a scenárista Vince Gilligan, který stojí za seriálovými peckami jako Perníkový táta a Volejte Saulovi, si vybral svůj další projekt. Známe dokonce jeho hlavní tvář a streamovací službu, na které se nový seriál zabydlí!