FB pixel TP pixel
Netflix ukázal novou Addamsovu rodinu. Trailer je plný zvráceného humoru © Netflix

Netflix ukázal novou Addamsovu rodinu. Trailer je plný zvráceného humoru

Jedním z největších podzimních seriálových lákadel Netflixu bude určitě mysteriózní komedie Wednesday od Tima Burtona, která bude volně navazovat na příběhy Addamsovy rodiny. Trailer láká na černohumornou zábavnou podívanou.

19. 8. 2022 12:00 | Filmové novinky

Zdálo by se, že režisér Tim Burton se svým gotickým temným stylem, využíváním černého humoru a zálibou ve výstředních hrdinech je přímo určen, aby zpracoval příběhy Addamsovy rodiny. Když to z důvodu pracovního zaneprázdnění nevyšlo v roce 1991, kdy místo něj převzal režii filmu Barry Sonnenfeld, dočkáme se v novém seriálu Netflixu alespoň letos. Jeho pojetí se v osmi epizodách zaměří na studentská léta zvrácené dospívající Wednesday Addams, která se bude snažit zvládnout své nově vznikající schopnosti, překazit vražedné řádění, které terorizuje místní město a vyřešit záhadný mord, v němž byli před 25 lety zapleteni její rodiče.

V prvním zveřejněném traileru se setkáme s rodiči Morticií (Catherine Zeta-Jones) a Gomezem (Luis Guzmán), v hlavní roli Wednesday se pak představí Jenna Ortega (TY). Vedle Gwendoline Christie, která si zahraje ředitelku Larissu Weems, v seriálu uvidíme i představitelku Wednesday ze Sonnenfeldových adaptací z roku 1991 a 1993 Christinu Ricci, jež se v seriálu objeví jako Marilyn Thornhill. Wednesday bude na Netflixu uvedena letos na podzim, a i když už má Burton vrchol kariéry za sebou a jeho poetika působí již značně vyprázdněně, Wednesday by dle trailerů mohla být přinejmenším zábavnou černohumornou podívanou.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Jeden z nejlepších seriálů posledních let se vrací! A s ním i hlavní hvězda
Jeden z nejlepších seriálů posledních let se vrací! A s ním i hlavní hvězda
18.08.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Dlouho jsme čekali na návrat zasmušilého hrdiny v podání Toma Hardyho v jednom z nejoriginálnějších seriálů posledních let. A vypadá to, že jsme se konečně dočkali.

Nejlepší film roku míří konečně online. Na ultimátní kvalitu si ale počkáme
Nejlepší film roku míří konečně online. Na ultimátní kvalitu si ale počkáme
17.08.2022 17:35:00 | Filmové novinky

Nevídaně dlouhá cesta kinosály fenoménu Top Gun: Maverick se pomalu blíží ke svému konci. Již brzy bude snímek dostupný online. Kdy a kde?

Megahit Avatar už si na Disney Plus nepustíte. Fanoušci by měli mít radost
Megahit Avatar už si na Disney Plus nepustíte. Fanoušci by měli mít radost
17.08.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Studio Disney, které aktuálně vlastní práva na megahit Jamese Camerona Avatar, se rozhodlo slavné sci-fi stáhnout ze své streamovací služby Disney Plus. Má k tomu několik milionů dobrých důvodů. Jisté ale je, že řada diváků spokojená nebude, i když by měla.

Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim
Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim
17.08.2022 12:45:00 | Filmové novinky

Sychravé podzimní měsíce se blíží a spolu s delšími večery se výrazně zvýší i nabídka projektů na Voyo. A čeká nás vskutku bohatá nadílka, konkrétně několik nových seriálů, ale také oblíbených reality show.