FB pixel TP pixel
Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých © TMDB

Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých

Zack Snyder zažívá po delší době úspěšné období. Již 18. března představí světu svou verzi Ligy spravedlnosti pro HBO. A v květnu doručí svou novou zombie akčňárnu, která slibuje bombasticky nemrtvou divočinu.

Filmové novinky

Už 18. března se fanoušci Zacka Snydera mohou těšit na komiksovku Liga spravedlnosti Zacka Snydera, která ukáže alespoň rámcově původní vizi téhle týmovky, kde se Batman a spol. budou muset popasovat s invazí z vesmíru a zresuscitovaným Supermanem. Snyder ale rozhodně nekončí a kromě HBO chystá na letošní rok i svou novou zombie řežbu pro Netflix. Armáda mrtvých, ve které hlavní roli ztvárnil Dave Bautista, vypráví příběh žoldáků, kteří se rozhodnou v útrobách Las Vegas udělat velkou loupež. Jenže Las Vegas je obsazené zombíky, protože svět trpí apokalypsou nemrtvých. Film by měl na Netflix dorazit již 21. května a potvrzený je i český dabing.

 5 923 zobrazení   162 se líbí
Fandové Tolkiena pozor! Hobit a Pán prstenů míří v březnu na HBO GO!
Fandové Tolkiena pozor! Hobit a Pán prstenů míří v březnu na HBO GO!
19.02.2021 | Filmové novinky

Ano, vypadá to, že se pomalu ale jistě blíží příchod HBO Max do Česka. Nedávno si u nás Warneři na svou domovskou streamovací stanici stáhli Harryho Pottera, od března si pak budeme moci pustit i dvojici vysokorozpočtových fantasy trilogií na motivy J. R. R. Tolkiena natočené Peterem Jacksonem.

Netflix láká na novinky. Čeká nás nová fantasy i piráti
Netflix láká na novinky. Čeká nás nová fantasy i piráti
18.02.2021 | Filmové novinky

Netflix právě vydal ukázky na tři březnové novinky. Těšit se můžeme na videoherní adaptaci v anime podobě DOTA: Dračí krev, hraný dokument Ztracené království pirátů nebo rodinnou taškařici s Jennifer Garner Yes Day.

Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online!
Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online!
16.02.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Devadesátková akční komedie Pravdivé lži, jedna z nejlepších pecek svého druhu, sršící skvělou akcí, romantikou a humorem, je konečně k vidění v rámci streamingu. Snímek, jenž není běžně dostupný online, je nyní k dispozici na HBO GO.

Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer!
Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer!
15.02.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Již 18. března se na české HBO přiřítí fanoušky hojně očekávaná režisérská verze komiksáku Liga spravedlnosti. Režisér Zack Snyder nyní uvolnil oficiálně první trailer, který ukazuje plno nových záběrů, které nebyly vidět v původní kinoverzi filmu režírované Jossem Whedonem.