FB pixel TP pixel
13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku © TMDB

13 Reasons Why se vrátí s 3. řadou již 23. srpna. Máme první ukázku

Jeden z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu se pomalu blíží do svého finále. Již 23. srpna uvidí fanoušci 3. řadu, která má nově první ukázku.

Filmové novinky

Třetí řada se bude odehrávat osm měsíců poté, co bylo Tylerovi zabráněno ve vystřílení školního plesu a Clay a zbytek jeho spolužáků se vyrovnává s následky toho, že vše zamaskovali a pomáhají Tylerovi v léčbě. Vše se ale změní poté, co se Clay stane jedním z podezřelých kvůli zmizení místního fotbalisty a bude muset rozjet spolu s ostatními vlastní pátrání. Třetí řada rovněž představí novou postavu Ani (Grace Saif), která bude novou řadou provázet jako vypravěč.

Napřesrok bychom se pak měli dočkat poslední 4. řady, v níž se postavy dočkají maturitního ročníku a s jejich odchodem ze střední školy tak seriál definitivně skončí.

 315 zobrazení   5 se líbí
Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
Nepropadejte panice, Hulu chystá novou adaptaci Stopařova průvodce
01.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Proslulý humoristický sci-fi román Douglase Adamse Stopařův průvodce po Galaxii s největší pravděpodobností dostane novou, tentokráte seriálovou podobu. Chystané adaptace se ujme streamovací společnost Hulu.

Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary?
Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary?
31.07.2019 14:30:00 | Filmové novinky

Dlouho vyhlížený gangsterský snímek Martina Scorseseho, jenž znovu spojí síly Roberta De Nira a Joe Pesciho, má první upoutávku. A vypadá to, že by mohl mít Netflix v ruce i letos oscarové želízko.

První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona
První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona
31.07.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Po měsících spekulací jsme se konečně dočkali. Netflix totiž vypustil první ukázku z druhé série kriminálky Mindhunter, v níž se bude duo vyšetřovatelů snažit chytit nepolapitelného zabijáka dětí, který řádil v Atlantě roku 1979. A nechybí ani krátký pohled na Charlese Mansona a potvrzení data premiéry.

Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
31.07.2019 | Filmové novinky

Čeští diváci si aktuálně vychutnávají třetí řadu Příběhu služebnice na HBO a mateřská stanice seriálu, americká Hulu, během své páteční prezentace pro Asociaci televizních kritiků oznámila, že již June a dalším služebnicím odklepla čtvrté pokračování.