FB pixel TP pixel
Nejen Zaklínač: Netflix představil na tituly bohatou prosincovou nabídku © TMDB

Nejen Zaklínač: Netflix představil na tituly bohatou prosincovou nabídku

Streamovací služby se v prosinci hodlají rvát o divácké bulvy opravdu vehementně. Zatímco HBO vsadilo na celou ságu Harryho Pottera, Avengery, anebo závěrečné díly Jeho temných esencí či Watchmen, Netflix vyrukuje s novým akčním flákem Michaela Baye, anebo očekávaným Zaklínačem.

Filmové novinky

Irčan je jen začátek

Pokud jste si mysleli, že gangsterkou Irčan Netflix pro letošní rok vystřílí všechny trumfy, pak jste na omylu. Stále ještě streamovací gigant se vytasil s upoutávkou, která shrnuje největší pecky pro měsíc prosinec. A ačkoli řadu diváků asi nezaujmou stand-upy, rozhodně je zde hned několik kousků, které mají nakročeny patřit mezi nejzásadnější filmové a seriálové kusy roku. Vždyť dorazí Michael Bay s výbušnou zlodějinou 6 Underground: Tajné operace. U rozvodového stání se sejdou Scarlett Johansson a vůdce rytířů Renu Adam Driver v Manželské historii (exkluzivní recenzi najdete samozřejmě u nás). Pro mladší fanoušky Rychle a zběsile dorazí jejich animovaná podoba. A rodiny se mohou těšit na další řadu Fuller Houseu či Ztraceni ve vesmíru. A pak je tu jeden nezávislý seriál, který nikoho nezajímá, jménem Zaklínač. O tom jste určitě ještě neslyšeli. :)

Zkrátka a dobře, prosinec bude výživný. Na kompletní nástřel Netflixu se mrkněte níže v novém traileru.

 5 110 zobrazení   40 se líbí
Apple TV+ zrušila premiéru nového filmu kvůli sexuálnímu obtěžování
Apple TV+ zrušila premiéru nového filmu kvůli sexuálnímu obtěžování
22.11.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba od Applu zrušila premiéru ambiciózního dramatu o afroamerických bankéřích kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování jednoho z potomků hlavní postavy.

Postavy z Disney+ seriálů od Marvelu zamíří i do MCU filmů
Postavy z Disney+ seriálů od Marvelu zamíří i do MCU filmů
21.11.2019 | Filmové novinky

Fikční svět superhrdinů Marvel Cinematic Universe se zase o něco rozroste. Jak potvrdil šéf Marvelu Kevin Feige, i postavy, které budou debutovat na Disney+ jako Moon Knight, Ms. Marvel a She-Hulk, se po účinkování ve vlastních seriálech dostanou i do filmu.

Dokoukáno. Hackeři již nabízejí k prodeji tisíce odcizených Disney+ účtů
Dokoukáno. Hackeři již nabízejí k prodeji tisíce odcizených Disney+ účtů
20.11.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ti nejméně šťastní uživatelé o své účty přišli jen pár hodin poté, co Disney oficiálně spustil svou streamingovou službu. Většina odcizených účtů je nyní na prodej na Dark Webu, kde je hackeři na fórech a e-shopech hromadně nabízejí za pár dolarů.

Seriálový Pán Prstenů jde ve stopách Zaklínače. Amazon schválil 2. řadu
Seriálový Pán Prstenů jde ve stopách Zaklínače. Amazon schválil 2. řadu
19.11.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Amazon svému seriálu ze světa Pána Prstenů věří podobně jako Netflix Zaklínači. Proto mu ještě před premiérou 1. řady posvětil i vznik řady druhé. Nutno ovšem podotknout, že v tomto případě jde o zelenou, kterou seriál nečekaně dostal ještě před prvním natáčecím dnem.