FB pixel TP pixel
Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu © FTV Prima

Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu

Nový romantický seriál televize Prima, Eliška a Damián, u diváků narazil. Ačkoli čísla z prvního týdne nebyla vyloženě špatná, propad v druhém týdnu je natolik enormní, že vysmívaná telenovela zřejmě brzy zmizí ze sobotního prime time slotu.

Filmové novinky

Seriálová novinka Primy, Eliška a Damián, sice odstartovala minulý týden s naprosto tragickými recenzemi a výsměchem napříč internetem, samotná televize se ale minimálně tvářila, že je z pohledu sledovanosti spokojená. Vždyť v rámci sobotních premiér byl seriál číslem jedna a zaznamenal sledovanost 743 000 diváků v rámci kategorie 15+. Jistým signálem, že si televize slibovala více, byla následná (a značně hektická) čtvrteční repríza. Jenže ta masivní nárůst sledovanosti nepřinesla, seriál totiž ve čtvrtek večer vidělo jen dalších 231 000 diváků. A bohužel pro Primu dopadla tristně i sobotní premiéra druhého dílu.

Telenovela s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem totiž v druhém týdnu regulérně vypadla z TOP 10 nejsledovanějších týdenních pořadů. Přeskočily ji tak mimo jiné seriály TV Nova jako Táta v nesnázích, Zlatá labuť nebo Specialisté. Samotná sledovanost druhého dílu je přitom skutečně alarmující, když se seriál propadl prakticky o 50 procent a zaujal pouhých 381 000 diváků. To je pro Primu studenou sprchou či snad tvrdou fackou, na kterou bude muset nějakým způsobem reagovat. Dá se tedy předpokládat, že dříve či později dojde ke změně vysílacího slotu, aby do sobotního prime timu vklouzla divácky zajímavější novinka. Vždyť nekonečná ZOO 5. září zaujala přes 900 000 diváků a krimi novinka Pod hladinou opět překročila hranici 1,1 milionu diváků. Není pochyb o tom, že právě k těmto číslům Prima mířila masivní marketingovou kampaní, avšak tragikomické filmařské řemeslo a hrůzné scénáře seriál pohřbily hned na začátku vysílání.

Zdroj: MediaGuru

První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
11.09.2023 11:12:00 | Filmové novinky

Režisér James Wan se konečně vytasil s prvními záběry z jeho chystaného blockbuster Aquaman a ztracené království. A nepřekvapivě jde o podívanou, které se ve velkoleposti vyrovná máloco.

Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
10.09.2023 20:40:00 | Filmové novinky

To je ale překvapení. Nejlepší akční seriál, který aktuálně můžete najít v nabídce Netflixu, Fauda, bude pokračovat. Boj s terorem tedy rozhodně nekončí. Dříve se přitom mluvilo spíše o vzniku závěrečného filmu než dalších epizodách.

Video odhalilo Van Damma v novém Mortal Kombatu. Čekalo se na něj 30 let
Video odhalilo Van Damma v novém Mortal Kombatu. Čekalo se na něj 30 let
10.09.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Po více než 30 letech se kruh uzavírá, jedna z největších hvězd 80. let, Jean-Claude Van Damme, se totiž objeví v nové části série Mortal Kombat. A co víc, fanoušci ho budou moci i ovládat.

Hororové překvapení roku je i skvělou detektivkou. Recenze nešetří chválou
Hororové překvapení roku je i skvělou detektivkou. Recenze nešetří chválou
10.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Režisér Kenneth Branagh nesundává nohu z pomyslného kreativního plynu a přichází s novou s detektivkou se slavným Herculem Poirotem. Tentokrát se ale pustil i do žánru hororu a první recenze jsou nadmíru spokojené.