FB pixel TP pixel
Fantasy Světlo a stíny dostane 2. řadu. Vidělo ho již 55 milionů uživatelů © TMDB

Fantasy Světlo a stíny dostane 2. řadu. Vidělo ho již 55 milionů uživatelů

Netflix zdá se po delší době opět slušně zaskóroval. Čerstvě totiž oznámil, že prodlužuje seriál Světlo a stíny, který za prvních 28 dní vidělo přes 55 milionů uživatelů.

Streaming novinky

Příběh sympatické Aliny Starkov bude pokračovat! Netflix to oznámil v rámci akce #GeekedWeek, při které dal veřejně vědět, jak moc se fantasy Světlo a stíny na streamovací službě dařilo. Nás výsledek zase tolik nepřekvapuje, neboť jsme sérii bedlivě sledovali na naší datové platformě Flixpatrol, kde čísla jasně naznačovala, že tentokrát se Netflix trefil a na rozdíl od Jupiter's Legacy dokázal u diváků vyvolat dostatečně velký zájem. Netflix na Twitteru rovněž doplnil, že za prvních 28 dní vidělo seriál 55 milionů uživatelských účtů.

Oznámení o prodloužení seriálu pak přinesli sami herci, kteří nahráli roztomilé oznamovací video. Předpokládá se, že druhá řada bude vycházet z druhé knihy hlavní trilogie série Griša, která nás ve svém začátku společně s Alinou a Malem zavede na loď lupiče Sturmhonda. Pokud se i druhé řadě bude dařit, Netflix jistě rád přispěchá i se závěrem potenciální trilogie. Pokračování ale seriál může dostat mnohem víc. Jako obvykle bude záležet na ohlasech a samozřejmě i nákladech, které se podle všeho v první řadě držely docela nízko. V rámci knižní ságy ale je každopádně z čeho vycházet.

 880 zobrazení   272 se líbí
Mortal Kombat a Wonder Woman se třesou. Speciál Přátel má obří sledovanost
Mortal Kombat a Wonder Woman se třesou. Speciál Přátel má obří sledovanost
01.06.2021 12:00:00 | Streaming novinky

Premiéra speciálního dílu seriálu Přátelé s podtitulem Zase spolu se uskutečnila v den prvního výročí spuštění HBO Max. A podle prvních měření zaznamenala fenomenální sledovanost.

Armádu mrtvých uvidí první měsíc 72 milionů uživatelů. Je to dost?
Armádu mrtvých uvidí první měsíc 72 milionů uživatelů. Je to dost?
30.05.2021 13:00:00 | Streaming novinky

Netflix zveřejnil oficiální čísla sledovanosti Snyderovy Armády mrtvých. A to hned po prvním týdnu od premiéry. Je více než 70 milionů sledujících uživatelů v dnešní době dost ke spokojenosti streamovacího giganta?

Potvrzeno, Amazon kupuje MGM za 8,5 miliard dolarů!
Potvrzeno, Amazon kupuje MGM za 8,5 miliard dolarů!
26.05.2021 15:10:00 | Streaming novinky

Spekulace končí, dnes obě společnosti potvrdily, že si plácnou. Slavné studio MGM nyní patří do stáje internetového obra Amazon a s ním také slavné filmové postavy jako Rocky nebo Hannibal Lecter. Plus James Bond samozřejmě, ale tam to bude kapánek složitější...

Netflix nechce být jen králem streamingu. Ovládnout chce i videohry
Netflix nechce být jen králem streamingu. Ovládnout chce i videohry
26.05.2021 14:00:00 | Streaming novinky

Podle posledních zpráv to vypadá, že Netflix opravdu hodlá rozšířit své pole působnosti a vstoupí do videoherního byznysu. Co si pod tímto krokem můžeme představit?