FB pixel TP pixel
Zaklínač Geralt dostal k Halloweenu plnohodnotný trailer a datum premiéry! © TMDB

Zaklínač Geralt dostal k Halloweenu plnohodnotný trailer a datum premiéry!

Chystáte se na nějakou halloweenskou party? Ještě chvíli počkejte, Netflix se totiž rozhodl, že uzrál čas zveřejnit konečně poctivý trailer pro Zaklínače, jednoho z očekávaných fantasy seriálových nástupců Hry o trůny. A při té příležitosti potvrdil prosincovou premiéru.

Filmové novinky

Dvouminutový trailer tvoří sice i několik již dříve ukázaných scén z prvního teaser traileru, ale zároveň prakticky pouze dosud neviděné záběry. A co je nejdůležitější, konečně jsme dostali možnost "přičichnout" blíže i k atmosféře, která bude seriál provázet. Vypadá to, že o temnotu ani bojové scény nouze nebude. Nechybí však taky pořádná dávka dialogů, kterými je Zaklínač proslavený. I CGI zatím vypadá velice slušně, takže by divákům z ghúlů, kikimory, strigy a dalších nestvůr, kterými se nehostinný svět Zaklínače jenom hemží, mohl opravdu běhat mráz po zádech.

V ukázce nechybí trio hlavních hrdinů Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) a Yennefer (Anya Chalotra) ani náznaky některých ikonických scén Zaklínače, na něž lákal již první teaser, jako je první setkání Geralta s Yennefer, Bitva o Soddenský Pahorek i následný masakr v Cintře a masakr v Blavikenu, kde Geralt získal své pozdější přízvisko "Řezník z Blavikenu". A samozřejmě nemůže chybět scéna z koupání v dřevěné kádi, při které Cavill konečně dostane šanci ukázat své pro seriál nadřené "gains". Netflix po posledním záběru z ukázky, která stejně jako první teaser končí u souboje s kikimorou, potvrdil, že Zaklínač dorazí ještě před Vánoci. Původně uniklá informace o premiéře 17. prosince se nakonec sekla o pár dní. Nyní již se skálopevnou jistotou víme, že seriál na Netflix dorazí v pátek 20. prosince, takže v naprosto ideální předvánoční čas pro nabrání masivních diváckých čísel. Čeští diváci si jej navíc budou moci vychutnat nejen s titulky, ale i s plnohodnotným dabingem. Jeho ochutnávku bychom měli od Netflixu dostat v trailerové podobě již na začátku prosince.

 1 107 zobrazení   154 se líbí
GoT prequel o Bílých chodcích letěl do koše, místo něj budou Targaryeni
GoT prequel o Bílých chodcích letěl do koše, místo něj budou Targaryeni
30.10.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO oficiálně skrečovala produkci prequelu Hry o trůny s Naomi Watts, který se měl odehrávat tisíce let před původní sérií. Místo něj si manažeři objednali spinoff vyprávějící o rodu Targaryenů s názvem House of the Dragon.

Mandalorian v novém traileru hojí šrámy po Posledním z Jediů
Mandalorian v novém traileru hojí šrámy po Posledním z Jediů
29.10.2019 11:00:00 | Filmové novinky

První hraný seriál ze světa Star Wars s Pedro Pascalem v hlavní roli je již za dveřmi. Odstartuje stejně jako Disney+ již za 14 dní, a tak není divu, že se začínají množit nové reklamní materiály. Tím posledním je druhý oficiální trailer, který fanouškům zase o kousek víc pootevřel obsah seriálu.

První reakce: Mandalorian napravuje Star Wars pošramocenou reputaci
První reakce: Mandalorian napravuje Star Wars pošramocenou reputaci
27.10.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Westernový příběh mandalorského nájemného lovce, který po pádu Impéria vykonává svou každodenní práci v Předaleké galaxii, vlétne na streamovací službu Disney+ již 12. listopadu a odstartuje tak pokus Disneyho urvat si kus ze streamovacího koláče. A první reakce zní skvěle.

Watchmeni jsou nejsledovanější novinkou HBO od premiéry Westworldu
Watchmeni jsou nejsledovanější novinkou HBO od premiéry Westworldu
24.10.2019 | Filmové novinky

Po dlouhých měsících čekání a nejistoty, co s touto kultovní adaptací provede kontroverzní tvůrce a showrunner pořadu Damon Lindelof, se tuto neděli odehrála premiéra devítidílného seriálu Watchmen. A čísla sledovanosti nakonec nebyla vůbec špatná.