FB pixel TP pixel
Na YouTube nyní najdete zdarma a česky Vykoupení z věznice Shawshank © TMDB

Na YouTube nyní najdete zdarma a česky Vykoupení z věznice Shawshank

Pokud upřednostňujete české filmy s dabingem a bez poplatků, YouTube je pro vás ideální variantou, neboť nabízí hned několik kanálů, kde lze přijít k filmům výměnou za několik automatických reklam. Jedním z nich jsou Filmy česky a zadarmo, kde je nově i Vykoupení z věznice Shawshank.

Filmové novinky

Film se 7 nominacemi na Oscara

Vykoupení z věznice Shawshank je další vynikající adaptací knihy Stephena Kinga, do které se pustil režisér Frank Darabont. Ten obsadil do hlavní role Andyho Dufresne Tima Robbinse, jenž se pokouší přežít útrapy vězení spolu se svým nově nalezeným přítelem v podání Morgana Freemana. Esenciální drama, kterému Oscary "odcizil" lidovější Forrest Gump, dodnes ukazuje důležitost přátelství, které člověku dodává i v nejtěžších chvílích naději jít dál.

Široký výběr napříč žánry s českým dabingem

Darabontovo mistrovské dílo je dosud zřejmě nejlepším a největším filmem, který se na kanále Filmy česky a zadarmo objevil (pod odkazem najdete kompletní soupis filmů). Rozhodně však není jediným, který umí divácky zaujmout. Najdete zde například akční šlupku Na život a na smrt, oscarovou Zkrocenou horu, tuzemského Kajínka, animovanou pecku Píseň moře, anebo dokumentární kvalitu v podobě snímků Amy či Občan Havel. Na své si navíc přijdou i ti, kteří se chtějí vyhnout tuzemským filmům a Hollywoodu. Ze severských zemí jsou v nabídce i slušné kriminálky Vzkaz v láhvi či Žena v kleci.

Správu kanálu mají na starosti distribuční společnosti Magic Box a Bioscop, tudíž jsou na YouTube zveřejňovány snímky z jejich katalogu, jenž však dlouhodobě patří mezi poměrně pestré a rozhodně se na něm dají najít zajímavé kousky.

 222 zobrazení   60 se líbí
Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení
Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení
25.06.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Bond je zpátky a v prvním videu z natáčení svého 25. dobrodružství se vrací na staré známé místo - Jamajku. Zde naposledy honil bombového teroristu v nezapomenutelné úvodní honičce Casina Royale režiséra Martina Campbella.

Fanoušci Hry o trůny nebudou dle Naomi Watts prequelem zklamaní
Fanoušci Hry o trůny nebudou dle Naomi Watts prequelem zklamaní
25.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Naomi Watts si je jistá, že právě natáčený prequel s pracovním názvem Bloodmoon fanoušky seriálu Hra o trůny nezklame.

Netflix má nového rekordmana sledovanosti. Adam Sandler porazil Bird Box
Netflix má nového rekordmana sledovanosti. Adam Sandler porazil Bird Box
24.06.2019 | Filmové novinky

Adam Sandler, který po boku Jennifer Aniston hraje v nové detektivní komedii na Netflixu s názvem Murder Mystery, pokořil víkendový rekord hororu Bird Box a s 30 miliony zhlédnutími se postavil do čela žebříčku sledovanosti streamovací služby.

8. řada GoT málem obsahovala souboj zlovlků s drakem Nočního krále
8. řada GoT málem obsahovala souboj zlovlků s drakem Nočního krále
21.06.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Byť to asi fanoušci Hry o trůny neví, byli okradeni o bitvu mezi 50 zlovlky a nemrtvým Viserionem. Každý by určitě dokázal vyjmenovat hned několik věcí, které mu v závěrečných dílech chyběly. Teď se ale navíc začínáme dozvídat, co všechno v seriálu skutečně navíc bylo, ale nakonec to tvůrci zařízli.