FB pixel TP pixel
Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks © TMDB

Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks

Netflix pokračuje ve své akci pro geeky, při které hází do placu nové upoutávky. Aktuálně nejžhavějším zbožím jsou jednoznačně potenciální hitovky Ulice strachu a Outer Banks.

Filmové novinky

Trilogie Ulice strachu

Velká hororová událost léta se blíží a Netflix přidává pod kotlem a odhaluje plnohodnotný trailer na trilogii Ulice strachu, která se bude odehrávat v letech 1666, 1978 a 1994. Jedná se o adaptaci slavné série mistra hororu Roberta Lawrence Stinea. První část s podtitulem 1994 se v knihovně streamera objeví 2. července, druhá část pojmenovaná 1978 se dostaví o týden později 9. července a se stejnou týdenní periodicitou, tedy 16. července, přibude i závěrečná třetí část nesoucí v podtitulu rok 1666. Nová ukázka znovu potvrzuje, že o brutalitu jako z osmdesátkových slasherů rozhodně nebude nouze a také, že obsazení je mnohdy složené z hvězdiček jiných úspěšných sérií Netflixu. Schválně, kolik jich dokážete napočítat.

Outer Banks - 2. řada

Horkou novinkou je i návrat seriálového megahitu Outer Banks, který se svou druhou řadou dorazí už 30. července. Outer Banks vypráví o partě teenagerů, kteří vyrazí hledat poklad. Zase tak jednoduché to ale mít nebudou, protože brzy začnou na povrch vyplouvat různé neshody. První řada byla sympatická dobrodružná jednohubka s líbivými postavami, takže nic menšího neočekáváme ani od pokračování. V České republice má každopádně seriál co dohánět. Na rozdíl od zbytku světa zde totiž tahle honba za pokladem vyloženě propadla.

 364 zobrazení  
Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer
Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer
10.06.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Na Apple TV+ se za nedlouho dočkáme nové, skvěle vypadající sci-fi série Invasion, která zprostředkuje pohled na invazi mimozemšťanů perspektivou různých postav z odlišných částí planety.

První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
08.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Druhý den netflixácké obdoby Comic Conu je za námi a s ním i pravidelná porce novinek. Tentokrát se dostalo na seriálové pecky typu The Umbrella Academy nebo Papírový dům, první ochutnávky se dočkali i fanoušci Sandmanu nebo Cowboy Bebop.

První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
08.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Vybraní recenzenti měli možnost vidět první dva díly z chystané marvelovky Loki. Jaké jsou jejich reakce? Dostaneme i do třetice další skvělý seriál, nebo tentokrát Marvel klopýtl?

Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
07.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Dnes odstartoval Netflix Geeked Week, což je historický první globální akce Netflixu, kterou se snaží přiblížit legendárnímu Comic Conu. Je plná oznámení, novinek, fotek či trailerů a my jsme pro vás vybrali to nejzajímavější za první den. Čekejte další porce až do čtvrtka.