FB pixel TP pixel
Obbod pro nové uživatele zlevňuje předplatné na 99 Kč! © TMDB

Obbod pro nové uživatele zlevňuje předplatné na 99 Kč!

Se zajímavou vánoční akcí přišla česká online videopůjčovna Obbod. Kdo se registruje do konce roku, zaplatí za měsíc předplatného místo 199 Kč jen 99 Kč a tato cena mu už zůstane na vždy.

Streaming novinky

Obbod funguje už zhruba dva roky a díky populárnímu fotbalovému seriálu Vyšehrad měl oslnivý start. Na jeho úspěch navázala také hokejová Lajna. Další původní seriály už Obbod zatím nenatočil, také se čeká na další díly Vyšehradu či Lajny. V jeho nabídce, která aktuálně činí zhruba 800 titulů, najdete především starší, menší a české filmy, zajímavější jsou jeho seriálové akvizice jako je Kosmo, Čtvrtá hvězda nebo Noční manažer. Obbod je aktivní v Česku a na Slovensku, o jeho plánech jsme si povídali letos na začátku roku s jeho zástupci.

Obbod pro nové uživatele zlevňuje předplatné na 99 Kč! © TMDB

Nyní se rozhodl Obbod vstoupit do menší cenové války a pro nové zákazníky snižuje dočasně předplatné ze 180 Kč na 99 Kč. Kdo se stihne do konce roku 2018 zaregistrovat, tomu už tato cena vydrží. Stávajících zákazníků se tato změna netýká, těm zůstává plná cena, ale podle tiskové zprávy pro ně chystá Obbod jiné technické a obsahové novinky. Jaké, to se nám zatím nepodařilo zjistit. Letos už s cenou výrazně zahýbalo HBO, které zlevnilo ze 199 Kč na 129 Kč. Nejdražsí samostatně prodávanou službou je Netflix, který v základním tarifu stojí 199 Kč.

 174 zobrazení   7 se líbí
Nová data z ČSÚ ukazují, kolik Čechů si předplácí Netflix nebo HBO
Nová data z ČSÚ ukazují, kolik Čechů si předplácí Netflix nebo HBO
21.11.2018 12:00:00 | Streaming novinky

Český statistický úřad tento týden vydal obsáhlou publikaci, kde mapoval chování lidí na internetu. Kromě běžných dat jako kolik lidí používá počítač nebo internet se ve zprávě také věnuje placeným online půjčovnám a nabízí tak další díl do naší skládačky, ve které hledáme oficiální počty předplatitelů služeb typu Netflix.

Alza končí s půjčovaním filmů, kdo bude další na řadě?
Alza končí s půjčovaním filmů, kdo bude další na řadě?
12.11.2018 13:50:00 | Streaming novinky

Na konci října potichu skončil s půjčováním filmů největší český eshop Alza.cz. Proč skončil, jaká byla jeho historie a co bude s filmy online dál? Je to jen ojedinělý případ, a nebo nás čekají větší změny?

Streamovací služba Disney má oficiální název a logo
Streamovací služba Disney má oficiální název a logo
09.11.2018 16:40:00 | Streaming novinky

O tom, že studio Disney se svou obrovskou knihovnou titulů nehodlá zůstat stranou a plánuje svou streamovací službu, aby se připojilo k platformám, jako jsou Netflix, Amazon Prime či HBO GO, se ví již delší dobu. Nyní studio zveřejnilo její název, logo a několik nových informací.

Jak se daří Netflixu či Amazonu v Evropě? Podívejte se na podrobná data
Jak se daří Netflixu či Amazonu v Evropě? Podívejte se na podrobná data
02.11.2018 14:50:00 | Streaming novinky

Evropská audiovizuální observatoř, která shromažďuje data o filmovém a televizním průmyslu v Evropě, vydala zajímavou zprávu tom, jak si služby jako Netflix či Amazon vedou na starém kontinentu. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější čísla.