FB pixel TP pixel
PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show © TMDB

PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show

Pokud sledujete žebříčky nejsledovanějších pořadů na Netflixu, jistě vašemu oku neuniklo, že se dlouhodobému zájmu diváků těší reality show Láska je slepá. Vztahový experiment, jenž se snaží dokázat, že se do sebe lidé mohou zamilovat, aniž by se viděli, je novým fenoménem streamovací služby.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Někdy se zdá, že Netflix dokáže udělat fenomén prakticky ze všeho na co sáhne. Naposledy se mu to povedlo s romantickou reality show Láska je slepá, která se drží v žebříčku nejsledovanějších pořadů streamovací služby již několik týdnů v řadě. Čím to, že diváky koncept této reality tolik zasáhl a jedná se spíše o "guilty pleasure", nebo regulérně kvalitní zábavu? Na to jsme si tentokrát posvítili v silně diverzifikované čtveřici Marek, Ondra, Anna a Petr, která v závěru dává i tradiční tipy na sledování aktuálních novinek na streamovacích platformách. Plus informace o Patreonu!

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify Instagram

 332 zobrazení   4 se líbí
PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté?
PODCAST: Jsou videoherní adaptace opravdu prokleté?
27.03.2020 13:00:00 | Rozhovor

HBO před nedávnem oznámila, že se chystá na adaptaci herního hitu Last of Us. Nechali jsme se inspirovat a kromě této novinky proklepli i Uncharted a následně filmové adaptace her minulosti.

PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu
22.03.2020 15:00:00 | Rozhovor

Ideálním způsobem na dlouhodobé zabavení v domácí karanténě jsou bezpochyby seriály a HBO aktuálně nabízí hned několik novinek, kterým byste určitě měli dát šanci. Kromě nich jsme se ale podívali i výhledově na to nejzajímavější, co nás letos čeká.

PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
08.03.2020 12:00:00 | Rozhovor

Netflix zavedl novou funkci nejsledovanější pořadů na své streamovací službě. Podívali jsme se jí na zoubek a zhodnotili její přínos pro nás i další diváky. A pak jsme se pustili do zhodnocení seriálů a filmů, které jsme za poslední dobu viděli.

PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
20.02.2020 14:00:00 | Rozhovor

Po letech spekulací se fanoušci Přátel přecejen dočkají speciálního návratu svých oblíbených herců na obrazovky. Speciální ohlédnutí za milovaným seriálem bude v květnu startovat službu HBO Max, a tak je načase podívat se na její budoucí nabídku a možnost legálního zhlédnutí i u nás.