FB pixel TP pixel
Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok © HBO Max

Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok

HBO po uvedení třetí epizody prequelu Hry o trůny uvedlo další z upoutávek, které naznačují, co se bude dále dít. A vypadá to, že rod Targaryenů míří do noční můry, která nejen králi Viserysovi způsobí pořádný bolehlav.

6. 9. 2022 15:00 | Filmové novinky

Dění v Západozemí se vyostřuje a upoutávka na čtvrtý díl první řady výrazně zaplouvá do rozvratu mezi jednotlivými členy rodu Targaryenů. Narození dědice krále Viseryse totiž značně pochroumalo nejen jeho vztah s dcerou Rhaenyrou, ale i přátelství mezi bělovlasou dědičkou trůnu a někdejší nejlepší kamarádkou Alicent Hightower. Zatímco se pomalu blížíme k postaršení obou dívčích postav skrze obsazení odrostlejších hereček, nový trailer poukazuje na vládnoucí bolehlav Viseryse, jemuž se vztahy v rodině i vláda rozpadají pod rukama. Vše směřuje k občanské válce a trailer plný pletich a pomluv neopomene připomenout, že tohle je seriál o dracích. V závěru tak nechybí útok na loď s Rhaenyrou na palubě.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
06.09.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix již tento podzim uvede očekávanou novou adaptaci literární klasiky Na západní frontě klid. A první trailer je naprosto velkolepou záležitostí, která ale zároveň poukazuje na úděsnost války a dopad na vojáky v první linii.

Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin
Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin
06.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Tom Cruise je borec a také tak trochu blázen a milovník adrenalinu. A taky má vážně hodně rád kino a nebojí se ho propagovat šílenými kousky. Divácky tak v novém videu láká na Mission: Impossible a Top Gun: Maverick při riskantním manévru s dvouplošníkem.

Žižka se v kinech dlouho neohřeje. Online bude nečekaně brzy
Žižka se v kinech dlouho neohřeje. Online bude nečekaně brzy
05.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Ambiciózní historický spektákl Jan Žižka již brzy vstoupí kin. Přesto již bylo oznámeno datum vstupu snímku do online světa. A ačkoli má film ambice zlákat do kin statisíce diváků, v setmělých kinosálech bude exkluzivně jen necelé dva měsíce.

Borec z Mumie se změnil v morbidně obézního chudáka. Jeho film sklízí potlesk
Borec z Mumie se změnil v morbidně obézního chudáka. Jeho film sklízí potlesk
04.09.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Brendan Fraser patřil koncem 90. let mezi největší hvězdy Hollywoodu a miliony diváků ohromoval i svým vypracovaným břišním svalstvem. Nyní se pro nový film režiséra Darrena Aronofského proměnil ve smutného muže trpícího morbidní obezitou. A podle všeho jde o velkou pecku.