FB pixel TP pixel
Thor míří do Česka! Nejúspěšnější biják Netflixu mění místo natáčení © TMDB

Thor míří do Česka! Nejúspěšnější biják Netflixu mění místo natáčení

Natáčení akčního thrilleru Vyproštění 2 od Netflixu by mělo zanedlouho začít. Na poslední chvíli se ale streamovací gigant rozhodl změnit australské lokace a zamíří do Prahy. Co ho k tomu vede?

Streaming novinky

Podle statistik dodávaných Netflixem je nejsledovanějším snímkem, který kdy brázdil jeho katalogem, akční nářez Vyproštění s nabušeným Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Ten totiž vidělo během prvního měsíce neuvěřitelných 99 milionů diváků. A protože šlo o takový úspěch, bylo poměrně jasné, že se dočkáme i druhého dílu. Jeho natáčení bylo naplánováno na tento podzim a místem natáčení byla vybrána Austrálie. Jenže zhoršující se pandemická situace se zákeřnější variantou delta a nižší proočkovanost obyvatel přináší poměrně ostré australské restrikce. Když k tomu přidáme nabitý Hemsworthův rozvrh, pochopíme, proč se vedení Netflixu rozhodlo pro nestandardní řešení a změnilo lokace natáčení na poslední chvíli.

A protože mají v Netflixu dosud výborné zkušenosti z Českou republikou, kde se mimo jiné nedávno natáčel jejich nejdražší projekt The Gray Man v hlavních rolích s Chrisem Evansem a Ryanem Goslingem, rozhodli se pro přesun do Prahy. Připomeňme, že první díl se odehrával v Bangladéši a vyprávěl o žoldákovi Tyleru Rakeovi, který se vydal na misi, jejímž cílem byla záchrana uneseného syna mezinárodního zločince. I když příběh byl spíše tuctový, skvělá kontaktní akce v režii bývalého kaskadéra Sama Hargravea a zvolené prostředí bangladéšských slumů měly potenciál zaujmout. Vedle Hemswortha si ve snímku zahráli například David Harbour nebo Golshifteh Farahani. Scénáře i produkce se pro pokračování ujali opět bratři Joe a Anthony Russovi.

 5 516 zobrazení  
Netflix spouští hry v rámci vlastní aplikace. Aktuálně probíhá testování
Netflix spouští hry v rámci vlastní aplikace. Aktuálně probíhá testování
31.08.2021 7:00:00 | Streaming novinky

Zprávy o vstupu Netflixu na videoherní trh dostávají stále konkrétnější podobu. Streamovací gigant totiž začal v Polsku testovat integraci herní nabídky do své aplikace.

Nechcete čekat na Disney+ další rok? Pojďme to společně změnit
Nechcete čekat na Disney+ další rok? Pojďme to společně změnit
24.08.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Všichni jsme byli zaskočeni tím, že Disney před týdnem oznámil posun spuštění Disney+ v Česku až na rok 2022. Nás upřímně tento krok inspiroval k tomu, abychom sepsali petici adresovanou studiu Disney a požadující, aby se spuštění urychlilo. Pojďte nám pomoci!

Využíváte VPN ke sledování Netflixu? Streamer vám možná pořádně zatopí
Využíváte VPN ke sledování Netflixu? Streamer vám možná pořádně zatopí
22.08.2021 7:00:00 | Streaming novinky

Netflix se rozhodl posvítit si na porušování svých pravidel a hodlá trestat uživatele, kteří využívají služeb VPN. Sledování Netflixu jiných zemí se tak nemusí vyplatit.

Do Česka příští rok zamíří SkyShowtime, nahradí Paramount+ a Peacock
Do Česka příští rok zamíří SkyShowtime, nahradí Paramount+ a Peacock
19.08.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Ještě jsme se nestačili vzpamatovat ze zklamání z odsunu HBO MAX a Disney+ v Česku na rok 2022 a máme tu další změnu v plánech velkých služeb. Paramount+ ani Peacock se k nám jako samostatné značky nevypraví. Místo toho se dočkáme nové spojené služby SkyShowtime. Co to pro nás znamená?