FB pixel TP pixel
Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou © Paramount Pictures

Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou

Fanoušci akčních filmů mají na Netflixu více než slušnou nabídku. Po návratu agenta Jasona Bourna na streamingovou platformu se vrací i jiná věhlasná série, která aktuálně vládne akčním nebesům.

Filmové novinky

Jestli je nějaká série stálicí v nabídce Netflixu, pak je to velkolepá agentská sága Toma Cruise Mission Impossible. Ostatně výskyt jejích první tří filmů evidujeme v databázi největšího světového streamera již od roku 2015! Samozřejmě během let do nabídky přibývaly i další části neustále se rozvíjející série, která prakticky s každým dílem trochu mění svou tvář a opírá se především o skutečné kaskadérské kousky svého hlavního představitele. Ty však obvykle v nabídce nezůstanou dlouhodobě, neboť mají obvykle zakoupenou licenci na pouhý rok, po němž následuje časová pauza, během níž se Netflix rozhoduje, zda práva znovu prodloužit. Takto jsme například loni v prosinci přišli o poslední díl s podtitulem Fallout, ve kterém své bicepsy doslova nabíjí Henry Cavill. Začíná se ale zdát, že by se mohl brzy vrátit.

Kromě prvních tří filmů v režii Briana De Palmy, Johna Woo a J.J. Abramse, které nám ukázaly vývoj Ethana Hunta od pouhého člena týmu přes sólového tanouna až po starostlivého manžela a výcvikáře nové generace, jsme se totiž nyní dočkali dalších dvou částí. Na Netflixu hlásí několik dní dostupnost snímek Mission: Impossible - Ghost Protocol, který Toma Cruise zavál poprvé od prvního filmu do Prahy a ve kterém je více sebeshazovačného humoru než ve zbytku série (MISSION... ACCOMPLISHED!). A také naprosto geniální počin Christophera McQuarrieho Mission: Impossible - Národ grázlů, který během špiónské mise zvládne složit poctu Hitchcockovi, Casablance a hlavně nám dal Rebeccu Ferguson jako huntovskou femme fatale Ilsu Faust. Ta se samozřejmě vrátila i ve zmíněném šestém filmu série Fallout a jelikož Transformers i Jason Bourne již svou plnou kolekci dostali, vše nasvědčuje tomu, že bychom se mohli brzy kompletní kolekce dočkat i tady. Mezitím si vpalte alespoň prvních 5 částí. Nejenže v nich Cruise předvádí neuvěřitelné kousky, ale hlavně ty proměny stylu díky různým režisérům zůstávají naprosto unikátním rysem, který činí Mission: Impossible drahokamem mezi hollywoodskou akcí. Všech 5 filmů je dostupných s českými titulky.

 27 713 zobrazení   100 se líbí
Jak se povedl nový Resident Evil? Restart série sklízí hlavně posměch
Jak se povedl nový Resident Evil? Restart série sklízí hlavně posměch
24.11.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Od Poslední kapitoly filmové série Resident Evil s Millou Jovovich uběhlo pět let a fanoušci se konečně dočkali svého vysněného rebootu. Ten se ale podle prvních reakcí příliš nezdařil a jde spíš o chaotickou akční slátaninu než o důstojný restart série.

Podívejte se na 5 minut z Jurského světa 3. Lidé v nich loví T-Rexe
Podívejte se na 5 minut z Jurského světa 3. Lidé v nich loví T-Rexe
23.11.2021 18:30:00 | Filmové novinky

Režisér Colin Trevorrow se už asi vzpamatoval ze skandálního vyhazovu od devátých Star Wars a brzy nás vezme zpět do Jurského světa. A pět minut přímo z filmu vypadá fantasticky!

Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer
Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer
23.11.2021 15:50:00 | Filmové novinky

Loni v říjnu se na obrazovky Netflixu přiřítilo seriálové komediální melodrama Emily in Paris, které se stalo okamžitým hitem a svým půvabem a naivitou si podmanilo řadu diváků. Streamovací gigant neváhal a okamžitě si objednal druhou řadu, která dorazí již brzy.

Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
22.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix po týdnech usilovných bojů konečně doplnil ságu Transformers o všechny díly z dílnu Michaela Baye. Jeden z nejlepších filmů série se ale zatím nedostavil.